Login

Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

If you need to write about anything else please do it here..

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Postby padredetuhijo » Sat Aug 08, 2015 7:15 pm

Any news on this?
padredetuhijo
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 12, 2012 5:22 am

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Postby Support » Sat Aug 08, 2015 7:52 pm

Mixbus 2.5 or 3.0?
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2877
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Postby padredetuhijo » Sun Aug 23, 2015 10:15 pm

Planning on buying mixbus 3. Are there any issues with acqua plugins?
padredetuhijo
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 12, 2012 5:22 am

Re: Plugins are not Shown In H******* Mixbus 2.5

Postby himhui » Mon Aug 24, 2015 4:37 am

padredetuhijo wrote:Planning on buying mixbus 3. Are there any issues with acqua plugins?


If acqua is on mono track, signal goes to the left channel only even though with a versatile mono version. By the way, PDC still has problem.
97v4 /Win7 x64 /64G ram /Nvidia Quadro K620
Reaper 5.28 /X-Touch
Prism Orpheus /RME Babyface Pro
User avatar
himhui
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1071
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:04 pm

Previous

Return to Other things

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest