Login

Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby mtalavera » Wed Sep 02, 2015 10:54 pm

I see that release E is now in my dashboard as of today, and it is called a Bundle.
mtalavera
Member
Member
 
Posts: 313
Joined: Sat May 07, 2011 10:55 pm

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby willj » Wed Sep 02, 2015 11:07 pm

Geron wrote:Willj, you can find the trial here:

http://www.acustica-audio.com/index.php ... Itemid=246


Thank you much.




.
willj
User Level II
User Level II
 
Posts: 21
Joined: Thu Mar 29, 2012 6:21 am

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby Francesco.Tedeschi » Wed Sep 02, 2015 11:50 pm

Ultramarine Bundle (containing the Live version) available for both Windows and OSX.
Francesco Tedeschi
User avatar
Francesco.Tedeschi
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 481
Joined: Mon Mar 24, 2014 1:46 pm

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby ce1909 » Thu Sep 03, 2015 4:08 pm

The issue is now resolved, the software is finally available in my dashboard.

I received good customer service from giancarlo & Acustica's support.

Thank you
i7 5820k, 32GB RAM, Win7 x64
ce1909
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 180
Joined: Sat Feb 04, 2012 6:16 pm

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby giancarlo » Fri Sep 04, 2015 2:58 am

thank you and sorry for the mistake
We were misleading sure the correct version had been available since the beginning of august, which was not: the version was not copied in correct folders
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9198
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby eaccin » Tue Sep 15, 2015 4:30 am

I was working on a master when UM was released and I had the trial version in the fx chain and some other plugs. Today I went back to the same session and replaced it with the current version.

I'm probably missing something here but the UM is the only one that changed (I had saved the fx chain in Reaper) and I can't get it to sound the way it was. I've tweaked every possible parameter cause I can't see the trial setting anymore. The old version sounds a lot better.

Is it possible the trial sounded different? better? It was the very first one released.

EDIT: Got the current trial on a second machine, it sounds the same as paid version. So, either I'm crazy or hearing things or did something cool that I can't figure it out. Still want to know if trial version has always been the same though.
User avatar
eaccin
User Level VI
User Level VI
 
Posts: 69
Joined: Sun Jan 30, 2011 8:52 am

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby giancarlo » Tue Sep 15, 2015 6:27 pm

strange: if you can rebuild the issue (saving an other session and reloading it) it would be great for debugging
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9198
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby eaccin » Tue Sep 15, 2015 8:28 pm

Yes, I'll do that today! Thanks!
User avatar
eaccin
User Level VI
User Level VI
 
Posts: 69
Joined: Sun Jan 30, 2011 8:52 am

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby waffleneck » Tue Sep 29, 2015 3:27 pm

Is it possible to have optional fixed time constant controls instead of interpolated? I know you can just put the control right on the mark, but for authenticity's sake it would be nice to know you're on time constant number 3, not a blend between 2 and 3 or 3 and 4. Maybe if you hold a key down while adjusting, it could go right to the stock value so you have this option. That would be a welcome mod. Just a thought.
Amber, Amethyst, Aquamarine, Blue, D361, Emerald, EQP1, Green, Honey, Ivory, Magenta, Navy, Nebula, Ochre, Orange, Pearl, Pink, Pink Bundle, Purple Bundle, Red, Scarlet, Silk, Tan, Titanium, Trinity, Ultramarine, White
User avatar
waffleneck
User Level X
User Level X
 
Posts: 118
Joined: Sat May 18, 2013 1:08 am

Re: Ultramarine (mid/side vintage compressor)

Postby Support » Tue Sep 29, 2015 6:35 pm

waffleneck wrote:Is it possible to have optional fixed time constant controls instead of interpolated? I know you can just put the control right on the mark, but for authenticity's sake it would be nice to know you're on time constant number 3, not a blend between 2 and 3 or 3 and 4. Maybe if you hold a key down while adjusting, it could go right to the stock value so you have this option. That would be a welcome mod. Just a thought.


Time constant parameter to be stepped instead of continuous (and interpolated). Correct?
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2884
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

PreviousNext

Return to Ultramarine

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest