Page 1 of 1

Aquamarine not creating .ser file.

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 12:25 pm
by Mauri
As the title says, Aquamarine 'Win x86 x64 VST 1.3.903.0 rel L' is not creating a .ser file on W10 x64 after system re-install.


I've tried several times with the same result, a bit weird...

Mauri.

Re: Aquamarine not creating .ser file.

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 12:46 pm
by Support
Mauri wrote:As the title says, Aquamarine 'Win x86 x64 VST 1.3.903.0 rel L' is not creating a .ser file on W10 x64 after system re-install.


I've tried several times with the same result, a bit weird...

Mauri.


Run your audio host as a real administrator in order to have privileges to write into a protected folder where you installed Acquamarine. Guide here: http://www.tenforums.com/tutorials/3436 ... -10-a.html

Re: Aquamarine not creating .ser file.

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 1:43 pm
by Mauri
Thanks!


That worked, I uploaded the .ser file with firefox but I've apparently reached my maximum number (2) of authorisation requests...can you please reset that?


I have had extraordinarily bad luck with my system installations and have had to do that several times. I only have one machine/DAW.


Mauri.

Re: Aquamarine not creating .ser file.

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 2:51 pm
by Support
That worked, I uploaded the .ser file with firefox but I've apparently reached my maximum number (2) of authorisation requests...can you please reset that?


Yes. Send your request to Licensing department through a licensing ticket

I have had extraordinarily bad luck with my system installations and have had to do that several times. I only have one machine/DAW.


Is Windows issue, not yours...