Login

Titanium (multiband compressor)

Share your experience, tips & tricks, show off your music.

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby Support » Fri Mar 20, 2015 8:49 am

tumburu wrote:On OSX too?


On OSX too but VST2 only, AU must be signed, so you need an installer or updater.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2882
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby udo » Fri Mar 20, 2015 10:22 am

Support wrote:
tumburu wrote:On OSX too?


On OSX too but VST2 only, AU must be signed, so you need an installer or updater.



Hi, where do I find the download for 1.3.903? On my dashboard I only got 1.3.871 I am on OSX Regards
udo
User Level IX
User Level IX
 
Posts: 91
Joined: Wed Jun 06, 2012 4:01 pm
Location: Germany / Namibia-Africa

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby Support » Fri Mar 20, 2015 10:57 am

udo wrote:
Support wrote:
tumburu wrote:On OSX too?


On OSX too but VST2 only, AU must be signed, so you need an installer or updater.



Hi, where do I find the download for 1.3.903? On my dashboard I only got 1.3.871 I am on OSX Regards


Read support post

by Support » Thu Mar 19, 2015 11:35 pm
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2882
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby Andrums » Fri Mar 20, 2015 11:45 am

Sent ticket for 1.3.903 yesterday but still no reply.
Andrums
Member
Member
 
Posts: 291
Joined: Wed Mar 31, 2010 8:03 am

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby Phelix » Fri Mar 20, 2015 12:03 pm

Andrums wrote:Sent ticket for 1.3.903 yesterday but still no reply.

Support wrote:Read support post
by Support » Thu Mar 19, 2015 11:35 pm

– same here, sent a ticket yesterday.

Is it possible to supply a direct link to the updater and a general description, to save everyone’s time?

Kind Rgds.

.
.
Ableton⎜Studio One⎜Reaper⎜VST64⎜macOS10.11+12⎜i7-6700K@4GHz/32GB
Phelix
User Level X
User Level X
 
Posts: 119
Joined: Fri Oct 31, 2014 2:26 pm

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby udo » Fri Mar 20, 2015 12:35 pm

Hi, where do I find the download for 1.3.903? On my dashboard I only got 1.3.871 I am on OSX Regards[/quote]

Read support post

by Support » Thu Mar 19, 2015 11:35 pm[/quote]


Hi Giancarlo,

I am really not happy with the way Enrique is responding to enquiries! If I ask for something I would like to get an answer on my question! Why does AA not send download links for updates or put them on the Dashboard? Regards
udo
User Level IX
User Level IX
 
Posts: 91
Joined: Wed Jun 06, 2012 4:01 pm
Location: Germany / Namibia-Africa

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby flipnaut » Fri Mar 20, 2015 10:14 pm

1.3.871 is the newest Titanium Version. You can download it from your dashboard. It is online since february and i use it.

1.3.903 is a very new version for nebula pro at the moment... nut not for the Titanium.
Monitors:PSI A21m, System: Presonus Studio One Pro V3, Intel i7 4790k. Plugins: Pink2412, Amethyst2,Navy, Honey, Scarlet3, Ochre, Magenta3, Titanium, Blue, EQp1, Silk. HW: AML EZ1073, Ap*550a, Chandle* LD Comp, Tape 542. Visit me on: http://audiopaw.de/
User avatar
flipnaut
Expert
Expert
 
Posts: 614
Joined: Sat May 18, 2013 3:36 pm

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby Andrums » Fri Mar 20, 2015 10:22 pm

flipnaut wrote:1.3.903 is a very new version for nebula pro at the moment... nut not for the Titanium.


Open ticket (as I did) and you will get 1.3.903 for Titanium
Andrums
Member
Member
 
Posts: 291
Joined: Wed Mar 31, 2010 8:03 am

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby flipnaut » Fri Mar 20, 2015 10:58 pm

and what could be the difference about it? I did'nt hear any differencies between the last nebula versions... :lol:

I guess that the announced Core6 Engine will give better performance and that's just it.

Do i need more performace? Yes, because i never can't use TT and Magenta on Master... while i use some nebula stuff on the other tracks. So that would better many things...
Monitors:PSI A21m, System: Presonus Studio One Pro V3, Intel i7 4790k. Plugins: Pink2412, Amethyst2,Navy, Honey, Scarlet3, Ochre, Magenta3, Titanium, Blue, EQp1, Silk. HW: AML EZ1073, Ap*550a, Chandle* LD Comp, Tape 542. Visit me on: http://audiopaw.de/
User avatar
flipnaut
Expert
Expert
 
Posts: 614
Joined: Sat May 18, 2013 3:36 pm

Re: Titanium (multiband compressor)

Postby flipnaut » Thu Apr 14, 2016 1:51 pm

Any plans to upgrade it? I think a lot are using it... would make sence. Its a cool device.
Monitors:PSI A21m, System: Presonus Studio One Pro V3, Intel i7 4790k. Plugins: Pink2412, Amethyst2,Navy, Honey, Scarlet3, Ochre, Magenta3, Titanium, Blue, EQp1, Silk. HW: AML EZ1073, Ap*550a, Chandle* LD Comp, Tape 542. Visit me on: http://audiopaw.de/
User avatar
flipnaut
Expert
Expert
 
Posts: 614
Joined: Sat May 18, 2013 3:36 pm

PreviousNext

Return to Titanium

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron