Login

Can't see Nebula parameter of TMP 37J in Nebula Man FX Chain

Additional software tools

Can't see Nebula parameter of TMP 37J in Nebula Man FX Chain

Postby robschroeder » Wed Sep 21, 2016 8:27 am

Hi,

I just started my first project in Nebula Man and want to load the wonderful tape 37J of Tim Petherick to a specific track. Unfortunately I can't see the parameters to select the 4 different channels of this tape.

If I switch to the AlexB 4KC Console I can see all parameters I need.

What am I doing wrong? Or is there an issue with the 37J program? Any help would really be appreciated!

Cheers,
Rob

Image 4.jpg
Freelance Composer & Producer
Nebula 3 Pro | MFC | 4KC | SP79 | Sum 100a | CAL DL1656 | Silk EQ 259b | 37J Tape | Cadpan | Raybon & Wyte Filters | VNXTe140 | Orange | Green | Pink | Lime
User avatar
robschroeder
User Level X
User Level X
 
Posts: 102
Joined: Mon Nov 17, 2014 11:02 am
Location: Crailsheim, Germany

Re: Can't see Nebula parameter of TMP 37J in Nebula Man FX C

Postby zabukowski » Wed Sep 21, 2016 9:23 am

Probably Nebula ACQUA C++ programmming library provided with the program is too old for Tim's programs.

Please read this article:
viewtopic.php?f=23&t=29162
User avatar
zabukowski
Expert
Expert
 
Posts: 1104
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia

Re: Can't see Nebula parameter of TMP 37J in Nebula Man FX C

Postby robschroeder » Wed Sep 21, 2016 9:41 am

Thank you so much this did the trick! :D
Freelance Composer & Producer
Nebula 3 Pro | MFC | 4KC | SP79 | Sum 100a | CAL DL1656 | Silk EQ 259b | 37J Tape | Cadpan | Raybon & Wyte Filters | VNXTe140 | Orange | Green | Pink | Lime
User avatar
robschroeder
User Level X
User Level X
 
Posts: 102
Joined: Mon Nov 17, 2014 11:02 am
Location: Crailsheim, Germany


Return to Tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests