Login

Nat startup: "access violation "

Serious issues

Nat startup: "access violation "

Postby Cardinen » Sun Oct 23, 2011 8:01 pm

Hi,

I have installed nebula pro x86 on my windows laptop just for use NAT.

i get an infinity loop of errors at the startup: "Access violation at address 00620809 in module nat3.exe. Read of address 00000000 "

I've installed the x86 1.3.492 version and the 1.3.500 upgrade.

Advices ?

Thank's
User avatar
Cardinen
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 25, 2010 2:15 am
Location: Italy

Re: Nat startup: "access violation "

Postby giancarlo » Sun Oct 23, 2011 8:20 pm

is nebula working there?
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9210
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nat startup: "access violation "

Postby Cardinen » Sun Oct 23, 2011 8:29 pm

no.

I've still not registered on this laptop, i'm a mac user.

I need to authorize ??
User avatar
Cardinen
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 25, 2010 2:15 am
Location: Italy

Re: Nat startup: "access violation "

Postby giancarlo » Sun Oct 23, 2011 9:39 pm

yes, I suggest to do it... maybe a library is missing
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9210
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nat startup: "access violation "

Postby Cardinen » Sun Oct 23, 2011 11:18 pm

Ok, found the problem ;)

was the upgrade to 1.3.500.
I did a new install with 1.3.492 and NAT is working !

grazie giancarlo !
User avatar
Cardinen
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 25, 2010 2:15 am
Location: Italy

Re: Nat startup: "access violation "

Postby giancarlo » Mon Oct 24, 2011 6:01 am

ok!
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9210
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests