Login

Going crazy because of EQ!!!

Tips & tricks, working results, technical support

Going crazy because of EQ!!!

Postby Tunca_Kucuk » Wed Oct 23, 2013 7:09 pm

Hi,

I can capture all gears but not EQs! Everytime my results about -40dB with bad response.I can't capture any eq.WHY WHY WHY!?!?! :evil: :?: :!: :idea:

What i'm doing wrong? Please help me!

Thanks!
TK
Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby enriquesilveti » Thu Oct 24, 2013 5:56 pm

You are doing something wrong for sure!
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby Tunca_Kucuk » Thu Oct 24, 2013 7:59 pm

enriquesilveti wrote:You are doing something wrong for sure!


I can't understand what is wrong. :?

I need info about it,really!
TK
Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby giancarlo » Sat Nov 02, 2013 6:26 pm

which session are you using? did you try sampling it as it was a preamp?
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9171
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby Tunca_Kucuk » Sat Nov 02, 2013 8:13 pm

giancarlo wrote:which session are you using? did you try sampling it as it was a preamp?


I'm using "Equaliser 2 knobs (3 kernels) - smooth2".When i try to sampling it as it was a preamp,i'm getting good responses.I can get eq curve.But when i try to sampling normal eq,it makes me crazy.
TK
Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby giancarlo » Mon Nov 04, 2013 1:01 am

post a picture of your MULTI setting... did you add rows in the upper section? remember you could edit only the lower section... follow our tutorial (about filters) step by step.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9171
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby Tunca_Kucuk » Tue Nov 05, 2013 2:59 pm

giancarlo wrote:post a picture of your MULTI setting... did you add rows in the upper section? remember you could edit only the lower section... follow our tutorial (about filters) step by step.
.

I did't dad row to upper section.I will control but i sent my pc to service.When i get back,i will post picture.

Thanks.
TK
Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby giancarlo » Thu Nov 07, 2013 7:03 am

ok
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9171
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby Tunca_Kucuk » Sat Nov 23, 2013 7:06 pm

giancarlo wrote:post a picture of your MULTI setting... did you add rows in the upper section? remember you could edit only the lower section... follow our tutorial (about filters) step by step.


Really sorry for late response.

It's MULTI;

Image

And it's result;

Image

It's simple 1 Knob eq.
TK
Tunca_Kucuk
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 173
Joined: Wed May 15, 2013 8:28 pm

Re: Going crazy because of EQ!!!

Postby giancarlo » Mon Dec 02, 2013 11:39 pm

apart names did you change anything? did you change the template? is it still in the folder?
little test, use save as feature and send to me via email both files
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9171
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Next

Return to Working with Nat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests