Login

Nebula Compressor AU for OSX

Nebula feature suggestions

Nebula Compressor AU for OSX

Postby biomuse » Mon Mar 21, 2011 8:41 am

Loved the UP parameter Tip of the Month, which allows us to get PROG RATE to sub-millisecond values for excellent transient-catching, punchy compressor behavior.

But as a Mac AU user, I can't generate a new Nebula component with a different name and different settings.

As a workaround, it would be great to be able to have multiple savable Master settings and to be able to choose from different plugin folder XML profiles.

Or, could you just generate a new Nebula Compressor component (Iike Nebula Reverb) that Mac AU users could download?
biomuse
User Level X
User Level X
 
Posts: 119
Joined: Tue Dec 14, 2010 9:37 am

Re: Nebula Compressor AU for OSX

Postby JHM » Sun Apr 10, 2011 9:35 pm

+1, A separate CUDA version would be nice also.
JHM
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 23, 2010 9:20 pm

Re: Nebula Compressor AU for OSX

Postby giancarlo » Tue Apr 12, 2011 12:45 am

yes I'm looking for a solution. The main trouble is that apparently the plugin identifier is hardcoded in au, while it's dynamic in vst protocol.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9153
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nebula Compressor AU for OSX

Postby jelmet » Tue Apr 12, 2011 5:12 am

Can we get Nebula component with a different name and different settings when using VST on a Mac?
I would like to do that!
Running Reaper on 10.6.1
User avatar
jelmet
User Level VIII
User Level VIII
 
Posts: 86
Joined: Mon Sep 06, 2010 4:11 pm
Location: Montreal, QC - Canada

Re: Nebula Compressor AU for OSX

Postby musicgreator » Mon Apr 18, 2011 10:49 am

giancarlo wrote:yes I'm looking for a solution. The main trouble is that apparently the plugin identifier is hardcoded in au, while it's dynamic in vst protocol.


cant wait!
musicgreator
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 161
Joined: Sun Mar 28, 2010 5:16 pm

Re: Nebula Compressor AU for OSX

Postby joshnur » Fri Aug 26, 2011 10:37 am

With the VST version, you can generate a copy with a different name: then re-run FXPansion's VST to RTAS adapter to access the new copy on the Mac.
joshnur
User Level IV
User Level IV
 
Posts: 48
Joined: Mon Dec 13, 2010 12:59 pm


Return to Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron