Login

Nbula 3 bundler pro error in Protools

Serious issues

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Sat Aug 21, 2010 12:45 am

not is mac. be a PC as described above.
I have already given an account of the error.
This what I use to run with it.
I have already received this license required.
In my posts have the necessary information.
at the request of his friend.
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Sat Aug 21, 2010 12:55 am

no not my english is bad...
I am satisfied with nebula3 ...
I understood the message.
I put what he asked.
up in my last posts.
All those above.
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Sat Aug 21, 2010 1:05 am

the error is continued...in protools 8.4.
i put information on FXP2.11
and PC .
my system is WinXP 32 bit
my N3P 1.3.413 32-bit
Pro bundler .
Thanks.
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby enriquesilveti » Sat Aug 21, 2010 12:02 pm

My English is a bit bad ... sorry


Our English is bad too, we also speak Italian, Spanish and German. Our "Mediterranean" English can be translate in Google easily.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Tue Aug 24, 2010 6:33 am

Tested again ... PROTOOLS OFF WHEN USED NEBULA
UPDATE 1.3.413 IN USE;
ADAPTER: FXP2.11 NEW.
NO WINXP PRO 32 BITS.
WHEN IN OTHER SOFTWARE WILL WELL ...
NO PROTOOLS VERY BAD ...
THERE UPDATE FOR CORRECTING THE ERROR?
TESTING WITH :
WINXP 32 BITS.
Adapter: FXP v 2.11
NEBULA PRO BUNDLE 3.
1.3.413 .
PC INTEL CORE2DUO 3MHZ
MOTHERBOARD INTEL DP35DP
4GB RAM
GRAPHIC CARD HD 4850 ATI
REALLY BAD ON PROTOOLS.
REPEAT TEST WITH THIS SETUP. :oops: :oops:
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Tue Aug 24, 2010 5:49 pm

I'm waiting for an opinion ... :?: :?:
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Tue Aug 24, 2010 9:42 pm

I imagine that there is no apparent solution ... :evil: :evil: :evil:
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby enriquesilveti » Wed Aug 25, 2010 10:42 am

Mimi wrote:I imagine that there is no apparent solution


Quite difficult to find the issue, there is to much software involved (here is working)

I need a screen shot with FXP adapter showing Nebula from you audio PC. (see the picture attached from my audio PC). We should try some trick before request support from FXP.
Attachments
FXP211PCWXPProXP2x86Nebula3PRO.jpg
FXP211PCWXPProXP2x86Nebula3PRO.jpg (117.9 KiB) Viewed 1036 times
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Thu Aug 26, 2010 12:48 am

I hope to test with winxp 32bit
the same will happen for sure.
It will not work.
The protools is very annoying !!!!!!
Still more on winxp 32 bits.
your winxp is 64bit and its nebula is above mine.
mine is version 1.3.413 i
its 1.3.430 beta.
use version I have in winxp 32bits sp 3
will give error.
I know that will be corrected.
the fxp2.11 at winxp 32bit
does not work right
with nebula
tried, and even reinstalled my windows xp 32bit
gave error, nebula appears in protools and closed sharply
on your PC with Windows XP 64-bit and its nebula certainly runs well.
in my and many users of 32-bit protools goes bad.
protools is horrible !!!!!!!!!!!!
I have no choice ... Here clients enjoy this fake.
I run in Nebula samplitude 10.
The best.
I await a solution.
On your PC will always be better ...
I love all the family nebula, are all very attentive.
Miriam Marcelo ( MIMI) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby giancarlo » Thu Aug 26, 2010 9:51 am

contact me directly, we'll try to check your issue
giancarlo@acusticaudio.com
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9205
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

PreviousNext

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests