Login

Nbula 3 bundler pro error in Protools

Serious issues

Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Fri Aug 20, 2010 3:53 am

My three pro nebula does not work well in protools anyone had this experience here?
What to do? Use the plugin fxspancion vsttortas vw RTAS and file not working right.
Protools is my 8 .04 :(
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Fri Aug 20, 2010 5:00 am

I'm running the nebula with protools 8.4 in a 003 and nebula hangs and gives error DAE 6097.
What to do to correct the error since it is an unspeakable error plugin for protools.
Someone was lucky?
My platform is PC. :oops:
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby giancarlo » Fri Aug 20, 2010 8:35 am

did you test the free version there? for rtas I think you need a wrapper,because the plug-in is vst only on windows platform. Which wrapper are you using?
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9200
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby enriquesilveti » Fri Aug 20, 2010 11:55 am

Mimi wrote:I'm running the nebula with protools 8.4 in a 003 and nebula hangs and gives error DAE 6097.
What to do to correct the error since it is an unspeakable error plugin for protools. Someone was lucky?


Hello Mimi. PT LE hang due to much resources are used. Did you try with a new project? I have here PT LE 8.04 + FXP adapter + Mbox2 mini + WXP PRO SP2 x86

Try a new project with sine tone has wave file load Nebula up to get DAE6097 error and upload here: https://www.wetransfer.com/

In addition read this. Acustica Audio crash or bug report > http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby enriquesilveti » Fri Aug 20, 2010 11:56 am

giancarlo wrote:did you test the free version there? for rtas I think you need a wrapper,because the plug-in is vst only on windows platform. Which wrapper are you using?


Is using:
PC
FXPasion adapter
PT LE 8.04
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Fri Aug 20, 2010 3:12 pm

I'm using the fx vst acr expancion 2:02 and when you put together three two nebulas of the error.
I did not try the free version in the studio of a friend he uses in sonar8 and I wanted to buy direct.
I liked it ... But this is the problem you could use in protools without problems?
My protools crashes and gives critical error, the adapter is new and bought a little time,
What to do with this problem?
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby enriquesilveti » Fri Aug 20, 2010 4:07 pm

I'm using the fx vst acr expancion 2:02 and when you put together three two nebulas of the error.
I did not try the free version in the studio of a friend he uses in sonar8 and I wanted to buy direct.
I liked it ... But this is the problem you could use in protools without problems?


This is your adapter? http://www.fxpansion.com/index.php?page=31

My protools crashes and gives critical error, the adapter is new and bought a little time, What to do with this problem?


Send me the project with 3 Nebula with out wave files and I'll test it.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Fri Aug 20, 2010 4:09 pm

:oops:
Last edited by Mimi on Fri Aug 20, 2010 6:28 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Fri Aug 20, 2010 4:12 pm

User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Re: Nbula 3 bundler pro error in Protools

Postby Mimi » Fri Aug 20, 2010 4:14 pm

I sent the link to the visualization of the error.
And another question how do I change the skin of the program I'm going around the world for this, could you give me a hint?
User avatar
Mimi
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:41 pm
Location: Brazil

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest