Login

Version 1.3.401 is shown as 1.3.400

Serious issues

Version 1.3.401 is shown as 1.3.400

Postby Mercado_Negro » Sun Apr 04, 2010 9:51 pm

I just downloaded the latest update (1.3.401) but in the 'Mast' page it says 1.3.400. I downloaded it twice and it's the same. I even double checked if the installer had the proper installation path.
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: Version 1.3.401 is shown as 1.3.400

Postby giancarlo » Mon Apr 05, 2010 12:04 am

which download exactly? maybe a version was not copied correctly
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9185
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Version 1.3.401 is shown as 1.3.400

Postby Mercado_Negro » Mon Apr 05, 2010 12:28 am

32-bits version. x64 version is fine.
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: Version 1.3.401 is shown as 1.3.400

Postby SteDal » Mon Apr 05, 2010 1:03 am

Confirmed here.

Actually it looks like the installer doesn't do its job: the nebula.dll file's timestamp (date modified, or something like that, I'm not using an English language OS here) doesn't change at all, so I suspect it's just the old file still in its place.


Win7, 32 bits.
Win 10/64 - Intel i7-5820K - Intel i7-4510U - Reaper 5.29
User avatar
SteDal
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 411
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:21 pm
Location: Northern Italy


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests