Login

1.3.502 Server 64 Crash

Serious issues

1.3.502 Server 64 Crash

Postby jrasia » Fri Nov 11, 2011 7:31 pm

Hi,

Updated from 1.3.500a to 1.3.502 Server 64bit from version
Using Reaper 4.10

Trying to load both the reverb instance and regular, I get the following error, then freezes and crashes.
'master descriptor not found (nebula3coreii64 reverb.xml)'
Attachments
reverb.JPG
reverb.JPG (32.85 KiB) Viewed 1025 times
jrasia
User Level II
User Level II
 
Posts: 24
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:39 am

Re: 1.3.502 Server 64 Crash

Postby enriquesilveti » Fri Nov 11, 2011 7:59 pm

You use a wrong path in the update.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: 1.3.502 Server 64 Crash

Postby jrasia » Fri Nov 11, 2011 8:37 pm

oK, so how do I correct?
I've tried running the update again with no luck
jrasia
User Level II
User Level II
 
Posts: 24
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:39 am

Re: 1.3.502 Server 64 Crash

Postby richie43 » Fri Nov 11, 2011 9:19 pm

Enrique may have a different solution, but that problem happened to me and I fixed it by;
Completely uninstalling all instances of Nebula (NOT the libraries)
Reinstalling Nebula
Upgrading to current version
Then I ran my license file. Ever since then I have had no issues.
The Sounds of the Hear and Now
http://soundyaudio.com/
richie43
Expert
Expert
 
Posts: 4868
Joined: Fri Feb 04, 2011 8:47 pm
Location: Minnesota, USA

Re: 1.3.502 Server 64 Crash

Postby enriquesilveti » Fri Nov 11, 2011 9:33 pm

richie43 wrote:Enrique may have a different solution, but that problem happened to me and I fixed it by;
Completely uninstalling all instances of Nebula (NOT the libraries)
Reinstalling Nebula
Upgrading to current version
Then I ran my license file. Ever since then I have had no issues.


That is correct or you can read this...http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: 1.3.502 Server 64 Crash

Postby jrasia » Fri Nov 11, 2011 11:09 pm

Thanks fellows!
Reinstall did the trick.

This version is great!
Can run much more instances than I ever could.
jrasia
User Level II
User Level II
 
Posts: 24
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:39 am


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests