Login

1.3.602 upgrade / still 1.3.601 in mast page

Serious issues

Re: 1.3.602 upgrade / still 1.3.601 in mast page

Postby enriquesilveti » Thu Oct 10, 2013 5:21 pm

Jaff wrote:Ty Enrique but...
Why the nebula instance doesnt work at all ???
even the plug itself doesnt appear on screen when you put one on a track, although it's on my plugin list ?


Depends a lot of things:
Administrator right
Windows UAC
Folder permissions
Sequencer VST ID cache
Old PC that not support VSTGUI4

Did you test with Reaper?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: 1.3.602 upgrade / still 1.3.601 in mast page

Postby Jaff » Thu Oct 10, 2013 5:30 pm

Enrique... This is working when I'm using the Nebula set up tools taking the new XML and DLL files as source.
And master page shows good version...

BUT the plugin itself, the "nebula standard one" doesn't work at all.

I'm not sure it"s a DAW, windows or everything else trouble.

anyway I'm doing a backup right now on my librairies and will uninstall then Delete everything and launch new install.

but there's definitly something wrong in your update since version 1.3.6xx. And if it's not the program, then it's on your explanation.

Anyway I appreciate your time and efforts to get everything right.
Jaff
User Level II
User Level II
 
Posts: 27
Joined: Sat Feb 09, 2013 11:26 am

Re: 1.3.602 upgrade / still 1.3.601 in mast page

Postby enriquesilveti » Thu Oct 10, 2013 5:36 pm

Check mast pages XML files tags and VSTID.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: 1.3.602 upgrade / still 1.3.601 in mast page

Postby Jaff » Thu Oct 10, 2013 6:20 pm

ok i made Huge progress...
I've backup / uninstall / delete nebtempr.. / reinstall but with no success...
Still listed in my daw and no action when opening the plug.

I've uninstall / reinstall my daw. No success... But Studio One kept of course settings in user profile.

So :
I've deleted 2 settings files in studio one to force Studio to do a fresh scan : vstblacklistsettings (wich was empty) and vstplugins.
This forced Studio one to make a fresh plugins scan.
And bingo : it worked.

Trying now to reinstall my librairies.
Jaff
User Level II
User Level II
 
Posts: 27
Joined: Sat Feb 09, 2013 11:26 am

Previous

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest