Login

Nebula & Samplitude Pro X Not working

Serious issues

Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby mmarra » Wed Oct 26, 2011 10:15 pm

Hello,

I recently got Samplitude Pro X (use it in 32 bit mode) and my old Nebula Pro 3 (32 bit) that used to work fine in Samplitude V11 is not working. I get this white screen with 01 Mix, 02 MIx....as per the attached screen shot.

Now I re-installed Setup_Nebula3_Pro_1.3.492 x86 and now Nebula does not work on bother Samplitude V11 & Pro X.

Please help,
Mike
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (43.78 KiB) Viewed 1477 times
mmarra
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Fri Mar 18, 2011 8:53 pm

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby TranscendingMusic » Wed Oct 26, 2011 10:19 pm

Mike, totally off topic but I noticed "fame nolimiter" and started laughing. Just did a demo master for that myself... :lol:
mixing | mastering
Win 10 x64 | Sonar Platinum x64 | 3930K(OC)
User avatar
TranscendingMusic
Expert
Expert
 
Posts: 1132
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby Arne » Wed Oct 26, 2011 10:31 pm

There are several issues related to Samplitude Pro X whereof lost GUI is one of them. Giancarlo is working to solve some of the issues, others are related to Samplitude. However, send giancarlo an email, he have an update for Samplitude Pro X 32bit and 64 bit which solves some (most) of the issues :-) The version is named Nebula Pro Client 1.3.500d. In my case this version solved almost all my issues on Samplitude Pro X 32 bit. Running Nebula Pro Client 64bit in Samplitude Pro X 64 bit still have issues (increased/unexpected CPU load) when running more than 8-10 instances or more than 3 in a track chain. I am still testing to find out more.
Arne
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 169
Joined: Sat Nov 20, 2010 10:31 pm
Location: Bergen, Norway

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby mmarra » Thu Oct 27, 2011 1:09 am

TranscendingMusic wrote:Mike, totally off topic but I noticed "fame nolimiter" and started laughing. Just did a demo master for that myself... :lol:


Too funny :lol: ...what a small world
mmarra
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Fri Mar 18, 2011 8:53 pm

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby TranscendingMusic » Thu Oct 27, 2011 2:26 am

...and the internet is making it smaller! :shock:
mixing | mastering
Win 10 x64 | Sonar Platinum x64 | 3930K(OC)
User avatar
TranscendingMusic
Expert
Expert
 
Posts: 1132
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby mmarra » Thu Oct 27, 2011 3:53 pm

I have been back & forth emailing with Giancarlo and he have help me resolve my issue with Samp V11 but it might be that Pro X has some bugs it in.

I'm going to reinstall Pro X to see what happens.

Did any one run Pro X 32 bit have or has this issue?
mmarra
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Fri Mar 18, 2011 8:53 pm

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby Arne » Thu Oct 27, 2011 3:58 pm

I had the same issue, it was solved by using the Nebula Pro Client version 1.3.500d
Arne
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 169
Joined: Sat Nov 20, 2010 10:31 pm
Location: Bergen, Norway

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby mmarra » Thu Oct 27, 2011 5:04 pm

Thank you for that Arne as I will try that. I saw trying running Nebula in Samp Pro X 64 bit and it worked.

I would like to use Pro X in 32 bit as all my plugins are 32 bit so I'll try Pro Client.

Again thank you for your help...especially Giancarlo.
mmarra
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Fri Mar 18, 2011 8:53 pm

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby mmarra » Mon Nov 14, 2011 5:21 am

Arne wrote:I had the same issue, it was solved by using the Nebula Pro Client version 1.3.500d


Is there any update on when the Pro Client will be available for download to resolve this issue with Samp Pro X 32 bit?
mmarra
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Fri Mar 18, 2011 8:53 pm

Re: Nebula & Samplitude Pro X Not working

Postby Arne » Mon Nov 14, 2011 9:06 am

The latest version of Nebula Reverb Pro 1.3.502 works well for me running on Samplitude Pro X 32 bit.
Arne
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 169
Joined: Sat Nov 20, 2010 10:31 pm
Location: Bergen, Norway

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest