Login

mac vst "not working" issue FIX

Serious issues

mac vst "not working" issue FIX

Postby djivanov » Wed Feb 27, 2013 4:38 pm

Hi all,

1. locate VST.
2. right click -> "show package contents".
3. see picture attached.

regards
-A.
Attachments
nebula vst mac.jpg
nebula vst mac.jpg (37.5 KiB) Viewed 2405 times
djivanov
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 01, 2012 4:09 pm

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby zaminx » Wed Feb 27, 2013 10:21 pm

Thanks that did the trick for me :)
zaminx
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 182
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:57 pm

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby zabukowski » Wed Feb 27, 2013 10:57 pm

Excellent, working here as well!

Thanks!
Zabukowski
User avatar
zabukowski
Expert
Expert
 
Posts: 1104
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby enriquesilveti » Thu Feb 28, 2013 10:52 am

djivanov wrote:Hi all,

1. locate VST.
2. right click -> "show package contents".
3. see picture attached.

regards
-A.


Hey djivanov! Please...

Which Nebula product?
Which Nebula version?
Which sequencer?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby souljah » Thu Feb 28, 2013 3:11 pm

Yes more info please. I got 1.3.492 working but the newer one cubase didn't find at all.
souljah
User Level II
User Level II
 
Posts: 28
Joined: Thu Jan 03, 2013 2:43 pm

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby giancarlo » Fri Mar 01, 2013 11:16 am

thank you we'll fix it
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9210
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby Manta » Tue Jul 30, 2013 3:20 am

djivanov wrote:Hi all,

1. locate VST.
2. right click -> "show package contents".
3. see picture attached.

regards
-A.


:D :D :D
Works!!
Thanks!!!
There is No Engine Boosting U Like Acustica Audio Nebula
Manta
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 26, 2013 2:00 pm
Location: Belgium

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby davida » Fri Aug 16, 2013 1:28 am

Not working for me here . Even with editing the .plist.

Since I've updated from Nebula pro 1.3.505 to Nebula Server 1.3.505,
the .vst are not showing up on Live 9.

That's rude. Just spent 50 € to something not working properly. And plus I've to spend hours to find a way to make it work, like to edit a .plist ?!

Plus when I'm loading nebulareverb.component in my session without any prog loaded, my cpu is already around 25-28% ! Before no problems like this.

I'm beginning a bit pissed off here.
davida
User Level II
User Level II
 
Posts: 24
Joined: Fri May 21, 2010 2:19 am

Re: mac vst "not working" issue FIX

Postby filbula » Wed Sep 04, 2013 10:55 am

Not working for me here too . editing the .plist didn't help.
Vst not showing up in Studio One.
Nebula pro 1.3.505
filbula
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 28, 2012 11:16 am


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest