Login

Logic short bad signal peak during opening Nebula 3 Pro

Serious issues

Logic short bad signal peak during opening Nebula 3 Pro

Postby cinrec » Thu Jan 31, 2013 6:22 pm

Hi everyone!

I get sometimes a bad clip if i try to open or insert Nebula 3 Pro in logic 9.1.7 (32) this is s short peak or clip or whatever but is very loud and bad can damage my monitors also when i try to copy paste the plug in i get this problem too. Any ideas why this happens?

Otherwise i have no problem during mixing just if i insert the plug in into the channel i have this problem.

Best

Al.
cinrec
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 5
Joined: Wed Dec 26, 2012 12:22 am

Re: Logic short bad signal peak during opening Nebula 3 Pro

Postby enriquesilveti » Thu Jan 31, 2013 7:12 pm

Hello cinrec. You load Nebula in playback?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Logic short bad signal peak during opening Nebula 3 Pro

Postby cinrec » Thu Jan 31, 2013 8:04 pm

Hi! No i load nebula not in playback mode.
cinrec
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 5
Joined: Wed Dec 26, 2012 12:22 am

Re: Logic short bad signal peak during opening Nebula 3 Pro

Postby enriquesilveti » Thu Jan 31, 2013 8:43 pm

OK. Reported.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Logic short bad signal peak during opening Nebula 3 Pro

Postby enriquesilveti » Tue Feb 05, 2013 12:41 pm

We address this issue a lot of time ago. Never a user report this problem again. Which version are you using?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Logic short bad signal peak during opening Nebula 3 Pro

Postby cinrec » Wed Feb 06, 2013 3:54 am

Hi thank you for your feadback again. You have right my bad i´ve test everything again and again but only when Logic is playing i get this peak not in the stopping position. Sorry.


Thanks

Al
cinrec
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 5
Joined: Wed Dec 26, 2012 12:22 am


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest