Login

nebula3 free libraries do not load

Serious issues

nebula3 free libraries do not load

Postby lodsb__ » Sat Jan 12, 2013 9:18 pm

Hi,

i have nebula 3 pro and installed some 3rd party libs, they all work, regardless whether they use some authentication or are free... BUT the free libraries from the user area do not load at all.
they are recognized but as soon as I want to load them the init preset (with the kernel length of the program) is loaded.

user error?
any ideas? i had to shuffle quite a bit of data around because the installer doesnt install on my NAS (so i tried installing both manually and with the installer), so ended up formating a disk laying around etc... i am quite annoyed tbh.

cheers!
lodsb__
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 25, 2012 7:32 pm

Re: nebula3 free libraries do not load

Postby enriquesilveti » Sun Jan 13, 2013 9:55 pm

You are using Nebula with a demo key, request your personal custom key. About 80% of the Acustica Audio commercial libraries need a personal key.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests