Login

Cubase 5 and Neblua3 Pro not saving together

Serious issues

Cubase 5 and Neblua3 Pro not saving together

Postby jshonuff » Sat Sep 24, 2011 8:04 pm

First I want to say I love this program. :D
Using Cubase 5 and Nebula 3 Pro. Everytime I save the nebula presets (I bought), then save the session when I open it back up the nebula is missing and the buss track I had nebula on goes from stereo to Mono. (doc fear, Tubes, Etc.) just lost a mix i did :twisted:
When I save the track with the free stuff I got from this forum (y10 vs, Angel hi)it stays on the track like normal. I just looked a post before mine and they said to take off the skin. The skin I have on is from the download section.

quad core 9200
8gb ram
Asus Board
2 Gb Asus graphic card
win 7 64bit
jshonuff
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 7
Joined: Sat Nov 20, 2010 4:34 pm

Re: Cubase 5 and Neblua3 Pro not saving together

Postby jshonuff » Sat Sep 24, 2011 8:26 pm

http://tinypic.com/r/2hggv35/7]View My Video

the video
jshonuff
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 7
Joined: Sat Nov 20, 2010 4:34 pm

Re: Cubase 5 and Neblua3 Pro not saving together

Postby Grim » Wed Sep 28, 2011 10:06 pm

Struggling to understand exactly what you mean.

Why are you saving bought Nebula presets...are you changing parameters & saving with a different name as a new preset?
Maybe you could give steps to replicate the problem with one Nebula instance in a new project & be specific about channel type & routing.
Grim
Member
Member
 
Posts: 211
Joined: Mon Mar 29, 2010 7:30 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests