Login

Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Serious issues

Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby Mojoe » Fri Sep 23, 2011 9:13 pm

Hi

I use Nebula 3 Pro with Presonus Studio One Pro.
All in 64bit Version and sry but working with Nebula 3 (Latest Version .500, no version works for me) sucks.

The loading times are very long, look at the video, and the programm crash every time.

In Reaper are the loading times 10 times faster.


Look at the comparison from Presonus S1 with Reaper, all Updated to the last stable Version.


http://dl.dropbox.com/u/10989627/Acoustica%20Audio.mp4


I have invest much money in this plugin but no chance to use it.


My Specs.:

Win7 64bit
Corei7 4 * 3,2ghz
8gig 1333 Mhz Adat Ram
Nvidia Gigabyte 560Ti
Gigabyte Usb3 Motherboard
F*******e Saffire Usb 6

all updatet with latest driver.


All other Plugins work very fine, only Nebula3Pro make problems.



How can i fix this problem to use this awesome plugin.
Mojoe
User Level II
User Level II
 
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby giancarlo » Fri Sep 23, 2011 9:48 pm

my 2 cents: use a standard skin, don't use cuda. Tell me if presonus works in a better way
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9171
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby Mojoe » Fri Sep 23, 2011 10:17 pm

Now i use the standard Skin and disabled Cuda
activate 10 IPPS 2a Mono, now its faster and better useable.

Doc Fear tooks long time to load, but i think this is a problem with the big librarie (no Problem for me).


Now i deactivate Aero Design and now the plugin is very fast, hmm dont know why, what else i take this and now its time to work with this awesome plugin.
Mojoe
User Level II
User Level II
 
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby Mojoe » Fri Sep 23, 2011 11:54 pm

Hmmm working with Nebula, i loose my concentration.

Still crashing in S1, it crash so hard that i must restart my Computer.

My DAW and PC freeze so hard, no Task Manager will work.

Nothing stand in log file :-(
Mojoe
User Level II
User Level II
 
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby enriquesilveti » Sat Sep 24, 2011 12:05 pm

Mojoe please read this MAST page F.A.Q.: http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic

The Nebula tip of the month (#22 - July 2011)
http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic

The Nebula tip of the month (#24 - August 2011)
http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby Mojoe » Sat Sep 24, 2011 2:31 pm

3 times Stress Test with Init Preset, 3 times Crash my DAW, all settings go to slowest preset.

Also tried highest Settings, Crash
Mojoe
User Level II
User Level II
 
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby giancarlo » Sat Sep 24, 2011 2:49 pm

set mode 11 for freqd
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9171
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby enriquesilveti » Sat Sep 24, 2011 4:59 pm

Mojoe wrote:3 times Stress Test with Init Preset, 3 times Crash my DAW, all settings go to slowest preset.

Also tried highest Settings, Crash


Did you try with the factory MAST page settings?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby Mojoe » Tue Sep 27, 2011 3:21 pm

I do that "set mode 11 for freqd"

try different settings with High Quality, Low Quality Factory Settings.

Reinstall Nebula, all dll files with and without expansions.


It Crash`s, i dont know, what can i do.

I send a log to the support, but no answer.
Mojoe
User Level II
User Level II
 
Posts: 22
Joined: Wed Sep 14, 2011 9:19 am

Re: Nebula Presonus Studio One Pro fail / Video

Postby enriquesilveti » Tue Sep 27, 2011 5:57 pm

I do that "set mode 11 for freqd


For sure!

try different settings with High Quality, Low Quality Factory Settings. Reinstall Nebula, all dll files with and without expansions.


Send me (or upload here) your XML master page, the .LOG and a sceen shot of Nebula DISK page.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests