Login

no presets in nebula 3 free?

Serious issues

no presets in nebula 3 free?

Postby yity » Fri Sep 09, 2011 12:23 pm

hi everyone
im trying to install about a week ago nebula 3 free libraries,
but the presets never come,just init page.
im using reaper x 64,
and when i edit the XML files in my acustica folder,what i find is this...

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
<?generated by Nebula2 parser?>
<MASTER>
<MAGIC> o010 </MAGIC>
<DATAPATH>C:\nebulatemprepository\</DATAPATH>
<PROGRAMSUBPATH> Programs/ </PROGRAMSUBPATH>
<VECTORSUBPATH> Vectors/ </VECTORSUBPATH>
<SETUPSUBPATH> Setups/ </SETUPSUBPATH>
<SKINSUBPATH> Skins/ </SKINSUBPATH>
<CACHESUBPATH> Temp/ </CACHESUBPATH>
<SETUPROMNAME> Rom.xml </SETUPROMNAME>
<SKINNAME> OverwriteMe.N2S </SKINNAME>
<WORKBUFFER> 131072 </WORKBUFFER>
<DSPBUFFER> 8192 </DSPBUFFER>
<THREADS> 1 </THREADS>
<THREADSMINDIM> 0 </THREADSMINDIM>
<AUTOTHREAD> 0 </AUTOTHREAD>
<NODROP> 1 </NODROP>
<HDIMMAX> 10 </HDIMMAX>
<METERTYPE> 4 </METERTYPE>
<PROGRAMRATE> 2000 </PROGRAMRATE>
<EXPORTAUDIOQUALITY> 1 </EXPORTAUDIOQUALITY>
<FORCEOFFSET> 1500 </FORCEOFFSET>
<LTIMED> 10000 </LTIMED>
<LFREQD> 2000000 </LFREQD>
<GUIRATE> 79999 </GUIRATE>
<HDIM> 5 </HDIM>
<HDIMMAX> 10 </HDIMMAX>
<BPMDEFAULT> 127000 </BPMDEFAULT>
<AHEADLENGTH> 1500 </AHEADLENGTH>
<SCANBOOT> 1 </SCANBOOT>
<RATECONVERSION> 25000 </RATECONVERSION>
<FONTCOLOUR> 0 </FONTCOLOUR>
<MODE> 0 </MODE>
<SERVERPORT> 6000 </SERVERPORT>
<SERVERADDRESS> . </SERVERADDRESS>
</MASTER>

anyone knows wheres the error?
thnx
yity
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 31, 2011 10:55 pm

Re: no presets in nebula 3 free?

Postby enriquesilveti » Mon Sep 12, 2011 9:16 am

Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: no presets in nebula 3 free?

Postby yity » Mon Sep 12, 2011 10:26 am

hi Enrique thnx for answering.
My problem is that anytime i install nebula 3 free and the libraries,when i load the plug i get it empty.
Seems that nebula cant find the preset folder,but its in
C:/nebulatemprepository
so i dont know whats the fail,its weird cause nebula 3 cm works perfect,but when i uninstall neb. cm and install free edition,is always the plug empty....
Im trying it time ago with no results,i use reaper x64
in a 4gb pc and i tried it with both versions with no results:x64 and x 86 brigded
Am i the only one who have this problem? :shock: :shock: :shock:

thnx a lot
yity
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 31, 2011 10:55 pm

Re: no presets in nebula 3 free?

Postby enriquesilveti » Mon Sep 12, 2011 12:18 pm

Your are mixing INIT preset from FREE/CM, so use different "nebulatemprepository" folder for every Nebula version.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: no presets in nebula 3 free?

Postby pasonics » Tue Sep 13, 2011 11:00 am

You are right.Now all works fine.
A million thanks :P
pasonics
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 1
Joined: Mon Sep 12, 2011 6:47 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest