Login

authorization missing

Serious issues

Re: authorization missing

Postby Tim Petherick » Fri Jul 20, 2012 3:38 pm

I think you generated my key , last year......
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1352
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: authorization missing

Postby Stolle » Fri Jul 20, 2012 5:43 pm

Perhaps a long shot but the last thing I did before it stopped working was to download a new authorization for my UAD-1 card. It reset all my demos for that card. Could it be that it messed with the registry and therefore broke my Nebula licence?
Stolle
User Level VI
User Level VI
 
Posts: 68
Joined: Mon Mar 29, 2010 3:27 am

Re: authorization missing

Postby fuseburn » Fri Jul 20, 2012 6:13 pm

Here's an emergency fallback if you - like me - tried to press "render" on a very important project on a timeline and then noticed that all 50 nebula instances are set to what the OP wrote (0 Hz, authorization missing etc.) and your mix sounds like crap:

- Uninstall nebula
- Set back system time to somewhere in April
- Install nebula with the oldest installer you can find (Setup, I tried with 1.5.464 or something)
- Upgrade to current 504 (Upgrade)
- Now there's no "program #0 invalid" anymore - you can render your stuff, everythings fine.
- Wait until the devs have sorted this out.

Basically the problem lies within that starting from today the most current installers can't generate valid Init.N2P and .N2V. So when you install from a current installer, it'll go immediately to "program #0 invalid" or "authorization missing", not generating .SER etc.

Thank god I never delete old installers !!!
User avatar
fuseburn
User Level X
User Level X
 
Posts: 133
Joined: Mon Apr 05, 2010 6:19 pm

Re: authorization missing

Postby misterambient » Fri Jul 20, 2012 7:57 pm

I was able to solve the problem for now by just running Nebula3License.exe again. Presets, mast and xml are unchanged, fortunately.
User avatar
misterambient
User Level V
User Level V
 
Posts: 55
Joined: Sat Mar 05, 2011 3:11 am
Location: The Netherlandz

Re: authorization missing

Postby Stolle » Fri Jul 20, 2012 9:33 pm

misterambient wrote:I was able to solve the problem for now by just running Nebula3License.exe again. Presets, mast and xml are unchanged, fortunately.


Thanks for the tip. Seems to work for me too.
Stolle
User Level VI
User Level VI
 
Posts: 68
Joined: Mon Mar 29, 2010 3:27 am

Re: authorization missing

Postby botus99 » Sat Jul 21, 2012 4:55 am

where is the Nebula3License.exe? I usually back up everything but I couldn't find it

EDIT: Found it in an old email. Everything's ok so far :mrgreen:
Win10 Pro 64 / i7 6700K / 16gb RAM / Reaper | Allen&Heath ZED-R16 / Echo AudiofirePre8
Nebula Ultimate - Ochre, Red, Charly, Tan, Orange, Blue, Navy, Purple, Amethyst, Lime, Sand, Pink, 2412, 7236, Titanium, Aquamarine, Coral
User avatar
botus99
Expert
Expert
 
Posts: 529
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:59 pm

Re: authorization missing

Postby giancarlo » Sat Jul 21, 2012 9:29 am

was you running the latest version? it was a fixed issue.... was neb running commercial libraries (acustica, not third party)
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9203
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: authorization missing

Postby Definity » Sat Jul 21, 2012 10:02 am

strange this happend to me aswell
Definity
Member
Member
 
Posts: 308
Joined: Tue Apr 06, 2010 2:54 am

Re: authorization missing

Postby enriquesilveti » Sat Jul 21, 2012 12:14 pm

Seems that some customer has issues with the custom Nebula key. First re-apply your last key and try. If that does not work, do this:

1. Move your .SER file to a backup folder.
2. Run Nebula for generate a new .SER file.
3. Open both on a notepad and check if they have the same number or different one.
4. If .SER files has different numbers, send us both and rename as new and old and we will generate the new key for you.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: authorization missing

Postby botus99 » Sat Jul 21, 2012 8:20 pm

slight bit of more bad news. After running the Nebula3License.exe, Nebula works but if I open a session every instance goes back to blank INIT. All my libraries and settings used in my sessions are gone and I'm back to square one :evil:

Trying to stay positive here, I still love this plugin, but AAAAAHHAHAHRERRRRGGG!!!!
Win10 Pro 64 / i7 6700K / 16gb RAM / Reaper | Allen&Heath ZED-R16 / Echo AudiofirePre8
Nebula Ultimate - Ochre, Red, Charly, Tan, Orange, Blue, Navy, Purple, Amethyst, Lime, Sand, Pink, 2412, 7236, Titanium, Aquamarine, Coral
User avatar
botus99
Expert
Expert
 
Posts: 529
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:59 pm

PreviousNext

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests