Login

Have to reload program after opening project

Serious issues

Have to reload program after opening project

Postby misterambient » Wed Mar 09, 2011 10:12 pm

Hi there is it normal to have to reload the program after opening an existing project, it gives me the ''conversion failed'' 96.000 <- 44.100 arrow. That way one has to reload every instance again after re-opening a project (96 kHz)...
User avatar
misterambient
User Level V
User Level V
 
Posts: 55
Joined: Sat Mar 05, 2011 3:11 am
Location: The Netherlandz

Re: Have to reload program after opening project

Postby enriquesilveti » Thu Mar 10, 2011 11:45 am

Is not a bug, already explained into Nebula web FAQ:http://www.acustica-audio.com/forum/index.php?f=10&t=396&rb_v=viewtopic

5.10 When I load a program sampled at 48000Hz into a 44100Hz project in my sequencer, on the PROG page I get "48000 -> 48000" with a blinking "<-" after it. I thought it should have been "48000 -> 44100". Do I have to make some adjustments?
Go to the MAST page and increase RATE CNV parameter to maximum and press save. Exit and reload Nebula. Check if it's OK now.

FAQ about MAST Page:
http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Have to reload program after opening project

Postby misterambient » Thu Mar 10, 2011 2:14 pm

That's good to know thanks for the explanation Enrique. I'll check it out.
User avatar
misterambient
User Level V
User Level V
 
Posts: 55
Joined: Sat Mar 05, 2011 3:11 am
Location: The Netherlandz


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest