Login

Rev-room-amb -Skin

About skinning language and skin sharing

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby jpn » Wed Dec 03, 2014 2:12 pm

himhui wrote:N2S is the same....

EKJBQ%LM_WTIVA`DL1{M6@8.jpg




Strange .... I don´t Know why , I dont have this problem !!!!

Try asking to an Expert .... Sorry man I can´t help you
jpn
Member
Member
 
Posts: 271
Joined: Mon Apr 19, 2010 9:16 pm
Location: Portugal

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby Vando » Wed Dec 03, 2014 2:27 pm

That's how it looks in my machine, too. I checked the other two (Brown one, your N2S and VU Style, my N2S) and they seemed to be OK.
Vando
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 156
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:16 am
Location: Helsinki, Finland

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby jpn » Wed Dec 03, 2014 3:13 pm

Vando wrote:That's how it looks in my machine, too. I checked the other two (Brown one, your N2S and VU Style, my N2S) and they seemed to be OK.


man ... this one is working perfectly in my PC ... I don´t understand ... i´m very sorry. Can you test all the other skins I uploaded .... just to check? Please.
jpn
Member
Member
 
Posts: 271
Joined: Mon Apr 19, 2010 9:16 pm
Location: Portugal

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby jpn » Wed Dec 03, 2014 5:16 pm

By the way ..... are you using Cubase 7 .... could it be ... the DAW ?
jpn
Member
Member
 
Posts: 271
Joined: Mon Apr 19, 2010 9:16 pm
Location: Portugal

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby Vando » Wed Dec 03, 2014 5:29 pm

Yes, Cubase 7, but this is the first time ever that a skin is not working. Besides, with your other skins there are no problems.
Vando
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 156
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:16 am
Location: Helsinki, Finland

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby zabukowski » Wed Dec 03, 2014 5:40 pm

The same problem here with the following VST hosts: Reaper, NebulaMan/Setups and Nuendo.
User avatar
zabukowski
Expert
Expert
 
Posts: 1104
Joined: Sun Mar 28, 2010 8:44 pm
Location: Ljubljana, Slovenia

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby jpn » Wed Dec 03, 2014 5:41 pm

Vando wrote:Yes, Cubase 7, but this is the first time ever that a skin is not working. Besides, with your other skins there are no problems.



Strange thing .... :?
jpn
Member
Member
 
Posts: 271
Joined: Mon Apr 19, 2010 9:16 pm
Location: Portugal

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby RJHollins » Wed Dec 03, 2014 10:54 pm

? Might there be a Gui-3 [latency] - Gui-4 thing here?

just wondering :|
i7-5820k, MSI X99A Plus, 16 GIG Ram, Noctua NH-D14, Win-7 Pro [64-bit], Reaper-64

NVC [Nebula Virtual Controllers]
RJHollins
Expert
Expert
 
Posts: 2635
Joined: Sun Mar 28, 2010 5:53 pm

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby jpn » Thu Dec 04, 2014 12:01 am

RJHollins wrote:? Might there be a Gui-3 [latency] - Gui-4 thing here?

just wondering :|



But... only in that skin?
jpn
Member
Member
 
Posts: 271
Joined: Mon Apr 19, 2010 9:16 pm
Location: Portugal

Re: Rev-room-amb -Skin

Postby Vando » Mon Dec 15, 2014 9:55 am

Hey, what happened to this mystery skin? Anyway, I prefer sliders, so if possible I'd like to see more of them.
Vando
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 156
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:16 am
Location: Helsinki, Finland

PreviousNext

Return to Skins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests