Login

37J classic valve tape machine released!

Officially Licensed 3rd Party Developer Libraries
Free 3rd Party Programs

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby seabstudio » Fri Aug 12, 2016 10:19 pm

Hello

When i put "SAT" instance at 96kHz in Reaper ( last version ) i don t have any sound pass tru it ...retest tonight ...
Another program amazing !
I use Nebula Reverb instance with 1024 for DSP Buffer and RATE CNV at 9000 ( max )

What is your setup in MAST ?

Thanks
seabstudio
User Level II
User Level II
 
Posts: 26
Joined: Sun May 30, 2010 1:31 am

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Tim Petherick » Sat Aug 13, 2016 12:03 am

seabstudio wrote:Hello

When i put "SAT" instance at 96kHz in Reaper ( last version ) i don t have any sound pass tru it ...retest tonight ...
Another program amazing !
I use Nebula Reverb instance with 1024 for DSP Buffer and RATE CNV at 9000 ( max )

What is your setup in MAST ?

Thanks


Hi,

You don't need to change any master settings.

Could you post t your set up to me? Just send me a pm and I'll look into it.

Cheers

Tim
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1520
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Barendse » Sat Aug 13, 2016 9:30 am

Same here with the flat drive program @ 96. Solution: load up an other program in the same Nebula instance, after that j37 works.
Barendse
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 439
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:10 pm

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Tim Petherick » Sat Aug 13, 2016 11:00 am

Ok,

So I just need to confirm before I look today...
Everyone's 96k flat is not working? But all other presets are?
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1520
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Mercado_Negro » Sat Aug 13, 2016 2:21 pm

Tim Petherick wrote:Ok,

So I just need to confirm before I look today...
Everyone's 96k flat is not working? But all other presets are?


For me it's just the pre-emphasis program. It's 88.2kHz -> 96kHz.
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Expert
Expert
 
Posts: 1369
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Tim Petherick » Sat Aug 13, 2016 2:23 pm

Mercado_Negro wrote:
Tim Petherick wrote:Ok,

So I just need to confirm before I look today...
Everyone's 96k flat is not working? But all other presets are?


For me it's just the pre-emphasis program. It's 88.2kHz -> 96kHz.

I fixed that in the last version :D
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1520
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Mercado_Negro » Sat Aug 13, 2016 2:26 pm

Tim Petherick wrote:
Mercado_Negro wrote:
Tim Petherick wrote:Ok,

So I just need to confirm before I look today...
Everyone's 96k flat is not working? But all other presets are?


For me it's just the pre-emphasis program. It's 88.2kHz -> 96kHz.

I fixed that in the last version :D


Oops, that's what happens when you don't read the thread for a few days :oops:

Sorry for the false alarm, mate.
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Expert
Expert
 
Posts: 1369
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Tim Petherick » Thu Aug 18, 2016 4:35 pm

seabstudio wrote:Hello

When i put "SAT" instance at 96kHz in Reaper ( last version ) i don t have any sound pass tru it ...retest tonight ...
Another program amazing !
I use Nebula Reverb instance with 1024 for DSP Buffer and RATE CNV at 9000 ( max )

What is your setup in MAST ?

Thanks


Ok I think I found a little bug and think I've fixed it.
Download 37j again and replace the 96 flat vector with the new one in the pack
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1520
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby Barendse » Tue Aug 30, 2016 5:41 pm

Thanks Tim, problem solved.
Barendse
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 439
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:10 pm

Re: 37J classic valve tape machine released!

Postby saastara » Wed Aug 31, 2016 3:38 pm

Not sure if this has been discussed already but how does this compare to Tim's T-Tape?
saastara
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 8
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:59 pm

PreviousNext

Return to 3rd party libraries

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 10 guests