Login

Problem migrating to new DAW-PC

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Problem migrating to new DAW-PC

Postby enriquesilveti » Sun Jan 09, 2011 7:42 pm

The error could be by several reasons but seems to be N2P error or corrupted files. You are under x64 OS, so I recommend to download hole AA commercial library again, now version 4 is available.

Cross Platform Commercial Library version 4.00: http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic

After install CPCL version 4 (copy N2V and N2P files to their respective folders) do this:
1. Delete all .XML files from Nebula Temp folder (\Nebula3TempRepository\Temp)
2. Delete ~scanboot.xml from Nebula Setups folder (\Nebula3TempRepository\Setups)

If this not fix it, enable log mode that should show us which emulation presets have errors.
Example:
Code: Select all
228-172 >caching file 135/260: GEQ FREE<
228-172 >memory block #: FSYS 256311856/64/9305942<
228-172 >memory block #: FSYS 256528144/209/9306151<
228-172 ***ERROR***> GEQ FREE
228-172 >caching file 148/260: MEGA_DISTORTION<
228-172 >memory block #: FSYS 256311856/64/9305942<
228-172 >memory block #: FSYS 256527856/216/9306158<
228-172 ***ERROR***> MEGA_DISTORTION
228-172 >caching file 149/260: MMP_BLUESGTR2<
228-172 >memory block #: FSYS 256311856/64/9305942<
228-172 >memory block #: FSYS 256527856/214/9306156<
228-172 ***ERROR***> MMP_BLUESGTR2
228-172 >caching file 150/260: MMP_CSS1ST3<
228-172 >memory block #: FSYS 256311856/64/9305942<
228-172 >memory block #: FSYS 256528144/212/9306154<

Acustica Audio crash or bug report: http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Problem migrating to new DAW-PC

Postby BlackBurst » Mon Jan 10, 2011 1:33 pm

Just installed the EQs and this seems to be the ticket.

Thanks a bunch!! :D
BlackBurst
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 29, 2010 12:26 am

Previous

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests