Login

Nebula 32bit and 64bit on same PC ?

Tips & tricks, working results, technical support

Nebula 32bit and 64bit on same PC ?

Postby tazzy » Thu Apr 15, 2010 2:19 pm

Hi

I'm running Reaper 32bit on a Win7 PC and can't get CUDA to work :cry:
I was thinkink about to install all 64 bit application and testing 64 bit.
Can I have both nebula version installed on the same PC ?
What about authorization *.ser file ?
tazzy
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2010 7:22 pm

Re: Nebula 32bit and 64bit on same PC ?

Postby himhui » Thu Apr 15, 2010 3:27 pm

duplicate...
Last edited by himhui on Thu Apr 15, 2010 3:50 pm, edited 1 time in total.
97v4 /Win7 x64 /64G ram /Nvidia Quadro K620
Reaper 5.28 /X-Touch
Prism Orpheus /RME Babyface Pro
User avatar
himhui
Expert
Expert
 
Posts: 1072
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:04 pm

Re: Nebula 32bit and 64bit on same PC ?

Postby himhui » Thu Apr 15, 2010 3:48 pm

I tried to do so and it would work without any problem, just like installing a 32bit plugin and a 64bit plugin.... If your daw supports both format, you can use both otherwise you have to use a bridge to link either one of them.
97v4 /Win7 x64 /64G ram /Nvidia Quadro K620
Reaper 5.28 /X-Touch
Prism Orpheus /RME Babyface Pro
User avatar
himhui
Expert
Expert
 
Posts: 1072
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:04 pm

Re: Nebula 32bit and 64bit on same PC ?

Postby tazzy » Thu Apr 15, 2010 11:14 pm

thx :D

Installed both versions and it worked well

I also installed CUDA 3 and latest CUDAbridge for 64bit and this is also working - nice ;)
tazzy
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2010 7:22 pm

Re: Nebula 32bit and 64bit on same PC ?

Postby giancarlo » Fri Apr 16, 2010 8:38 am

good!!
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9167
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest