Login

I Need Help With CUDA..Thanx!

Tips & tricks, working results, technical support

I Need Help With CUDA..Thanx!

Postby MarcelKO » Wed Apr 18, 2012 3:26 am

Hello guys.

More CUDA Blues…

My apologies for yet another CUDA Macbook Pro OSX post. Straight to the point..

I've spent a few days trying to run CUDA. I have read all the post here and all over the internet. I really wanted to accomplish this. I went through the steps .

I updated my Mac all the way up to OSX 10.6.8 and my Nebula is current.

This next step confused me a little, Download CUDA 4.17 but on the CUDA website it shows the only driver with a ( .17 ) in it was labelled 4.0.17 . Anyway that was the one I used. I proceeded to the next steps and was unsuccessful in creating a CUDA connection .

Believe me when I tell you I tried everything within my limited skill level . I even learned a little about how to use the Terminal for exposing hidden folders . I know nothing about commands and compilers .

So I'm reaching out to you all . Can you help me ? Can I be help ? Is there a current up to date 2012 status regarding Nebula/CUDA.

My set up is 2009 Macbook Pro Core2 duo Graphics cards are Nvidia Geforce 9400m also a Geforce 9600m GT. OSX 10.6.8

Thank You and best regards

Marcel
MarcelKO
User Level I
User Level I
 
Posts: 16
Joined: Mon Dec 13, 2010 8:54 pm

Re: I Need Help With CUDA..Thanx!

Postby enriquesilveti » Wed Apr 18, 2012 9:03 am

Contact Giancarlo. You must need a specific CUDA toolkit version.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: I Need Help With CUDA..Thanx!

Postby MarcelKO » Fri Apr 20, 2012 4:18 am

Thanks Enrique

Message has been sent.
In the mean time your suggestion put me on a new trail.
After I uninstalled CUDA 4.0.17 I tried 4.0.19 Driver but with 4.0.17 toolkit and now it works..

Very cool
All the best
Marcel
MarcelKO
User Level I
User Level I
 
Posts: 16
Joined: Mon Dec 13, 2010 8:54 pm

Re: I Need Help With CUDA..Thanx!

Postby tas » Wed Apr 25, 2012 5:52 pm

Hello I am still confused. How do I know that CUDA actaully works. If I set the parameter to 15 and it actually is saved correctly is that good enough?
tas
User Level I
User Level I
 
Posts: 12
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:28 pm

Re: I Need Help With CUDA..Thanx!

Postby MarcelKO » Thu Apr 26, 2012 6:51 pm

Hi Tas,
On my system, if CUDA was not installed,when I selected cuda15 I would get a flashing exclamation mark next to that setting. When Cuda was installed correctly the flashing exclamation mark was gone.
hope this helps.
MarcelKO
User Level I
User Level I
 
Posts: 16
Joined: Mon Dec 13, 2010 8:54 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests