Login

nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Tips & tricks, working results, technical support

nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby parametru » Fri Mar 30, 2012 11:30 am

HI
i have nebula 3 pro on mac osx.before my purchase i had nebula 3 free.I installed nebula 3 pro over my free version.is possible that this affected the normal functioning?nebula 3 pro doesn't remember preset settings.I mention that I have a license for Windows and works properly.How can I solve this problem?THX
parametru
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 03, 2011 3:27 pm

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby enriquesilveti » Sun Apr 01, 2012 2:46 pm

This you install your personal key for OSX?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby parametru » Mon Apr 02, 2012 10:14 am

yes.i installed the key
parametru
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 03, 2011 3:27 pm

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby parametru » Tue Apr 03, 2012 7:56 pm

Can anyone give a tip on this issue?I reinstalled NEBULA and did not solve anything
I mention that I work with ProTools 9 and use NEBULA through vst wrapper.
parametru
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 03, 2011 3:27 pm

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby enriquesilveti » Tue Apr 03, 2012 9:00 pm

Nebula OSX path are fixed and different from Nebula3 FREE to PRO/Server. Delete the wrapped files and wrap again than edit and enable Nebula3 PRO/Server reverb ONLY(see wrap column in FXP adapter)
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby dream » Thu Apr 05, 2012 5:05 am

Same problem here, both on 10.6.8 and 10.7.3.

On Logic 9.1.7 and Cubase 6.0.6 no problems on the same daw, but with PT 9.0.6 is so annoying.
I did what you suggested with the wrapper (I also read the specific 3D) but the problem is still there.

I really hope in a solution. :)
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com
User avatar
dream
Member
Member
 
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby dream » Tue May 08, 2012 8:09 am

Maybe a temporary solution, it seems to work so far.
I manually deleted all wrapped plugins: you can find them inside the PT folder (the name is "VW_yourplugin"). Then I wrapped again but I scanned just the wrapper folder "/Applications/Vst To Rtas Adaptor V2.1". Obviously you need to copy-paste the plugins you need inside that folder.

Let me know if it works also for you. :)
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com
User avatar
dream
Member
Member
 
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby enriquesilveti » Tue May 08, 2012 8:38 am

Thank you for the report we will send to FXpansion.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby dream » Wed May 09, 2012 10:00 pm

Thank YOU! :)
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com
User avatar
dream
Member
Member
 
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)

Re: nebula 3 pro doesn't remember preset settings MAC OSX

Postby parametru » Tue May 15, 2012 5:20 pm

Hi
Thanks for the tip but apparently it does not work.After I tried your tip, Nebula 3 Pro is the only plugin that can not be wrapped.Other plugins appear in ProTools wrapped menu but not nebula 3 pro.Now I changed everything as it was before and it works as before(doesn't remember preset settings).this is very strange but thanks for the tip
parametru
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 03, 2011 3:27 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests