Login

Presets won't load

Tips & tricks, working results, technical support

Presets won't load

Postby pekadan » Sat Feb 18, 2012 1:25 am

I've recently updated Nebula 3 PRO to ver 1.3.504 and now I have a problem. The standard programs won't load anymore. The 3rd party programs I've got (various from e.g. AlexB, CDSoundMaster, AITB, etc) can be loaded without problems, but not the "factory" ones. Whenever I choose a program from the list (they're all listed in the popup menu), it says "Loading: N" (N being a number) and then goes back to the "Init" program again, and nothing gets loaded. What the heck's wrong? Please help! :cry:
pekadan
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Fri Apr 23, 2010 3:13 pm

Re: Presets won't load

Postby enriquesilveti » Sat Feb 18, 2012 12:04 pm

Wrong key behavior.

Acustica Audio Products Key F.A.Q.: http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic

How to install, upgrade and uninstall Nebula: http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Presets won't load

Postby pekadan » Sat Feb 18, 2012 3:40 pm

Thanks! I'll follow those instructions then and see how it goes.
pekadan
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Fri Apr 23, 2010 3:13 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests