Login

Do not panic / The quick HELP thread

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby MelodyMan » Sun Jan 06, 2013 6:23 pm

I have installed the 64-bit version of Nebula but it needs to be re-registered. Do i need a new .ser-file?
MelodyMan
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 02, 2010 12:41 am

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby enriquesilveti » Tue Jan 08, 2013 10:01 pm

MelodyMan wrote:I have installed the 64-bit version of Nebula but it needs to be re-registered. Do i need a new .ser-file?


If Nebula x86 is properly authorized. Overwrite x64 INIT files with x86 INIT files. INIT files = INIT.N2P plus INIT.N2V.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby Michael Homa » Wed Jan 16, 2013 11:38 am

Hello, I upgraded from Win7 to Win8. I installed Nebula3Pro. When I load Nebula in Cubase 5.5x64 it stops at "Authorization missing".

I got a new license today. It seems something went wrong with the installation?

Michael
Michael Homa
User Level I
User Level I
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 20, 2012 8:14 pm

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby enriquesilveti » Wed Jan 16, 2013 5:18 pm

Michael Homa wrote:Hello, I upgraded from Win7 to Win8. I installed Nebula3Pro. When I load Nebula in Cubase 5.5x64 it stops at "Authorization missing".

I got a new license today. It seems something went wrong with the installation?

Michael


Fresh install of windows? Did you re install Nebula?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby Michael Homa » Wed Jan 16, 2013 7:09 pm

Yes, I did.
Michael Homa
User Level I
User Level I
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 20, 2012 8:14 pm

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby enriquesilveti » Wed Jan 16, 2013 8:57 pm

Setup reinstall demo key. After re install Nebula you should re install your custom personal key.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby Michael Homa » Wed Jan 16, 2013 10:14 pm

Thanks Enrique! It worked.

Michael
Michael Homa
User Level I
User Level I
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 20, 2012 8:14 pm

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby vespesian » Sat Jan 19, 2013 7:39 am

Just purchased Nebula 3 Server Bundle - but i can't find the SER file anywhere in the Nebulatemprepository folder/file...I'm on windows 7 64, sonar x2a 64 - help...
vespesian
User Level II
User Level II
 
Posts: 21
Joined: Sat Jan 19, 2013 4:12 am

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby vespesian » Sat Jan 19, 2013 7:51 am

Umm...actually, Nebula is crashing Sonar X2a every time I try to insert 1 instance on 1 audio track...which is probably why I'm unable to generate a SER file...if this can't be fixed I'd like my money - 207 euros - back please.


:roll:


V.
vespesian
User Level II
User Level II
 
Posts: 21
Joined: Sat Jan 19, 2013 4:12 am

Re: Do not panic / The quick HELP thread

Postby vespesian » Sat Jan 19, 2013 8:37 am

The separate server app. needs to be instanced BEFORE Neb 3. can even be loaded...but still crashes S X2a everytime...have to re boot (even)...to clear interface.

In other words - it's not working..at all.

win7 64
rol. quad capture
i7 - 3770
16 g ram
256 ssd
2 t HD.
vespesian
User Level II
User Level II
 
Posts: 21
Joined: Sat Jan 19, 2013 4:12 am

PreviousNext

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests

cron