newbie nebula question

Tips & tricks, working results, technical support

newbie nebula question

Postby bob999 » Mon Jan 09, 2012 1:13 pm

hi im new to nebula and wondering, is it possible to load more than one freq of an eq on one nebula instance? like if i wanted to do boost of 2 different frequencies of the same eq, do i need to load 2 instances of nebula?

User Level 0
User Level 0
Posts: 2
Joined: Mon Jan 09, 2012 1:08 pm

Re: newbie nebula question

Postby TranscendingMusic » Mon Jan 09, 2012 3:56 pm

There are a few EQ's with a couple of presets within it, such as analog in box's Doc Fear, that you are able to manipulate more than one frequency at a time. But the usual is indeed one Nebula instance per frequency.
mixing | mastering
Win 10 x64 | Sonar Platinum x64 | 3930K(OC)
User avatar
Posts: 1132
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest