Login

Can't get CUDA working please help!

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Can't get CUDA working please help!

Postby enriquesilveti » Mon Feb 14, 2011 7:50 pm

I tested CUDA Toolkit 3.20 x86 on WXP SP2 x86 and work with Nebula3PRO but we keep "officially" support to CUDA Toolkit 3.00 for now. I didn't update MS DirectX due I can't with SP2 I should update to SP3 first that have not sense right now due W7 is more stable OS.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Can't get CUDA working please help!

Postby plg » Mon Feb 14, 2011 8:11 pm

Everthing in 64 bit ? Bohaa, great !
I'll give this a try.

Thank you !

best regards
plg
User Level I
User Level I
 
Posts: 11
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:09 pm

Re: Can't get CUDA working please help!

Postby plg » Mon Feb 14, 2011 10:06 pm

both of my thumbs are up !
After following the 3 steps and installing jbridge 1.2 and bridging them it finally works !

a thousand thanks for that fast support ! Just superbe !
plg
User Level I
User Level I
 
Posts: 11
Joined: Mon Feb 14, 2011 5:09 pm

Previous

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest