Login

IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Tips & tricks, working results, technical support

IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Postby andivax » Thu Apr 07, 2016 5:20 pm

hola!
I use Nebula Server 1.4.009 x64.
When I try to load NAT, it crashes.
IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's.
I have checked Windows/system32 folder - I found those DLL's there.
Please help! )
andivax
User Level I
User Level I
 
Posts: 18
Joined: Fri Nov 19, 2010 5:17 pm

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Postby himhui » Thu Apr 07, 2016 5:23 pm

Try to install it again...
if it doesn't work, uninstall first and then install again..
97v4 /Win7 x64 /64G ram /Nvidia Quadro K620
Reaper 5.28 /X-Touch
Prism Orpheus /RME Babyface Pro
User avatar
himhui
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1071
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:04 pm

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Postby Tim Petherick » Thu Apr 07, 2016 5:32 pm

My guess it's related to x86 version of nebula missing.
Nat is x86 so it was probably installed when you had a x86 version.

When you uninstalled, those files were probably cleaned.
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1349
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Postby flaviusr » Thu Apr 07, 2016 5:59 pm

try to put the IPPCORE-7.0 file on the same folder as NAT. Copy and paste there.
Dual boot /LGA 2011 /i7 3820 /32 GB /GA-X79S-UP5 / osX 10.9.5 - Win 10
Mac Book Pro 2.4 Ghz / 8 Gb / osX 10.9.5
Prism Sound Lyra 2 - RME-Fireface UCX - Octamic XTC
Pro Tools 12.5 Cubase 8.5 Reaper 5.25 Wavelab 9 Ozone 7 Nebula Server Ultimate
User avatar
flaviusr
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 179
Joined: Tue Mar 25, 2014 7:35 pm
Location: Brasil

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Postby andivax » Thu Apr 07, 2016 6:14 pm

flaviusr wrote:try to put the IPPCORE-7.0 file on the same folder as NAT. Copy and paste there.


just tried to make this with no luck.
NAT.exe doesn't asks for those DLL's but crashes with error 0xc000007b. may be x64 DLL's is not suitable for my NAT ))
andivax
User Level I
User Level I
 
Posts: 18
Joined: Fri Nov 19, 2010 5:17 pm

Re: IPPS-7.0 and IPPCORE-7.0 - Missing DLL's

Postby andivax » Thu Apr 07, 2016 9:04 pm

SOLVED!
I d/l x86 installer. Run it and choose "upgrade".
it was obvious. NAT is x86 app (as Tim Petheric said).
andivax
User Level I
User Level I
 
Posts: 18
Joined: Fri Nov 19, 2010 5:17 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests

cron