Login

load times

Tips & tricks, working results, technical support

load times

Postby sontrinh » Fri Feb 12, 2016 12:48 pm

i read the instructions for the nebula freeze boot, but i am not noticing any difference.

i rebuilt the database, i add the tag <FROZENBOOT> 1 </FROZENBOOT> to nebula3.xml and nebula3 reverb.xml..

i also change the PR loader to 3..

but i don't notice any difference in load times at all. it still takes 1 minute, so I am wondering if I did anything wrong?


---
i tried opening a support ticket but it kept going to the homepage with the message "bad behavior detected" in blue letters right below the front page header
sontrinh
User Level I
User Level I
 
Posts: 16
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:45 am

Re: load times

Postby Support » Fri Feb 12, 2016 1:19 pm

sontrinh wrote:i read the instructions for the nebula freeze boot, but i am not noticing any difference.

i rebuilt the database, i add the tag <FROZENBOOT> 1 </FROZENBOOT> to nebula3.xml and nebula3 reverb.xml..

i also change the PR loader to 3..

but i don't notice any difference in load times at all. it still takes 1 minute, so I am wondering if I did anything wrong?


---
i tried opening a support ticket but it kept going to the homepage with the message "bad behavior detected" in blue letters right below the front page header



Attach in a TXT file XML code.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2877
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests