Login

Nebula3 Server update this friday

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby basaristudios@gmail.com » Tue Dec 01, 2015 7:52 pm

Thanks GC. Enrique i meant the Path for VST.dll. The confusion
starts because i used Custom Made Instances with Nebula Setups.
I do not have any problem with the Nebula Repository, i am pretty
handy with this already. I don't think i will bother anyone with
support tickets now about this problem, its too late already,
i will just redo the projects and probably not use Nebula Setups.

Thanks
Prime Total, Nebula Server 3, Scarlett 3, Amethyst 2, Aquamarine 3, Titanium, Magenta 3, Navy, Sand, Pink, Pink Compressors.
User avatar
basaristudios@gmail.com
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 463
Joined: Thu Feb 20, 2014 8:09 am
Location: New York City

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby mtalavera » Tue Dec 01, 2015 8:32 pm

djayart wrote:I opened a topic here: viewtopic.php?f=15&t=29164

I send also two tickets but no answer.
So excuse me but it is urgent i need help.

I've upgraded my nebula pro 3 bundle to the Nebula Server.
The install and the authorization worked great.

But Only the Nebula Reverb plugin is showing on my DAW, the "Main" Nebula plugin is missing.
In my plugin folder i have really the 3 folders:
- Nebula 3 Reverb.aaxplugin
- Nebula3.aaxplugin
- Nebula3ZL.aaxplugin


Win X64
ProTools 11.2.1


I have the same experience in that only the reverb version is showing up in the Pro Tools list. I think Support is saying this is and issue and going to be addressed soon?
mtalavera
Member
Member
 
Posts: 313
Joined: Sat May 07, 2011 10:55 pm

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby Support » Tue Dec 01, 2015 8:58 pm

basaristudios@gmail.com wrote:Thanks GC. Enrique i meant the Path for VST.dll. The confusion
starts because i used Custom Made Instances with Nebula Setups.
I do not have any problem with the Nebula Repository, i am pretty
handy with this already. I don't think i will bother anyone with
support tickets now about this problem, its too late already,
i will just redo the projects and probably not use Nebula Setups.

Thanks


DLL/XML are files, you can move it due path to Repository is not relative.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2877
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby Support » Tue Dec 01, 2015 8:59 pm

mtalavera wrote:
djayart wrote:I opened a topic here: viewtopic.php?f=15&t=29164

I send also two tickets but no answer.
So excuse me but it is urgent i need help.

I've upgraded my nebula pro 3 bundle to the Nebula Server.
The install and the authorization worked great.

But Only the Nebula Reverb plugin is showing on my DAW, the "Main" Nebula plugin is missing.
In my plugin folder i have really the 3 folders:
- Nebula 3 Reverb.aaxplugin
- Nebula3.aaxplugin
- Nebula3ZL.aaxplugin


Win X64
ProTools 11.2.1


I have the same experience in that only the reverb version is showing up in the Pro Tools list. I think Support is saying this is and issue and going to be addressed soon?


We are going to upload a new version soon.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2877
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby kindafishy » Tue Dec 01, 2015 10:28 pm

Support wrote:
kindafishy wrote:Guys, the link in my dashboard for Nebula Server takes me to Nebula Pro. Both point to id=210.


Send us a support ticket.
Thanks Enrique, I'm good. I have two entries in my dashboard for Nebula3 Server. One points to pro and the other points to the Server version. Not worried about it.
kindafishy
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 424
Joined: Tue Mar 22, 2011 2:08 pm

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby davidgary73 » Wed Dec 02, 2015 7:10 am

giancarlo wrote:windows will be solved today (otimed mode).

Mac osx is in alphatesting, we have also the new au.
It will be named differently, so there is conflict for au customers. We should upload mac osx today or tomorrow early morning


Will it be available today?
MacPro 2 x 2.4 Ghz 6 Core Intel Xeon • 28GB Ram •
Logic Pro X 10.2.4 • OSX 10.11.6 • VEP 6 •
Magenta 3 • Green 3 • Navy • Pink • Sand • Lime • Nebula3 Server Ultimate •
http://www.purevolume.com/DavidGary
User avatar
davidgary73
Member
Member
 
Posts: 278
Joined: Fri May 28, 2010 9:08 am

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby giancarlo » Wed Dec 02, 2015 7:11 am

Yes I think so
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9149
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby davidgary73 » Wed Dec 02, 2015 7:59 am

giancarlo wrote:Yes I think so


Awesome..hope you can updates us when your team have uploaded the new AU.
MacPro 2 x 2.4 Ghz 6 Core Intel Xeon • 28GB Ram •
Logic Pro X 10.2.4 • OSX 10.11.6 • VEP 6 •
Magenta 3 • Green 3 • Navy • Pink • Sand • Lime • Nebula3 Server Ultimate •
http://www.purevolume.com/DavidGary
User avatar
davidgary73
Member
Member
 
Posts: 278
Joined: Fri May 28, 2010 9:08 am

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby Support » Wed Dec 02, 2015 12:43 pm

New installer for Nebul3 Server 1.4.009 AAX for Windows was uploaded. New installer fix the issue with Nebula3 and Nebula3ZL instances that are were not showed in Pro Tools.

Please run first "TRASHER" and recycle plug-ins preferences.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2877
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Nebula3 Server update this friday

Postby djayart » Wed Dec 02, 2015 1:31 pm

Support wrote:New installer for Nebul3 Server 1.4.009 AAX for Windows was uploaded. New installer fix the issue with Nebula3 and Nebula3ZL instances that are were not showed in Pro Tools.

Please run first "TRASHER" and recycle plug-ins preferences.

Thank you guys
djayart
User Level VI
User Level VI
 
Posts: 61
Joined: Fri Feb 17, 2012 7:43 pm

PreviousNext

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests