Login

new win 8.1 install c8.02 instacrash

Tips & tricks, working results, technical support

new win 8.1 install c8.02 instacrash

Postby steffenb » Thu Jul 23, 2015 10:59 am

hello,

i needed to reinstall my win 8.1 x64.
also updated to cubase v.8.02 within the same step.

trying to install this version "Setup Nebula3 Pro x64 1.3.903"
wich seems to be the latest ?! yes/no?!

installing nebula is no hassle, but it instacrashes
cubase when you try to load it , it just manages to to
the first step while doing its "first start" routine,
when it moves to second step it instacrashes cubase.

any help :| ?


oh and, x32 version installs and opens like it should,
but it is not giving me a .ser file, its just showing a number.

+ tbh.i`am pretty tired to go thru that hassle everytime
i set up a new system, it never worked flawless from the get go ...
steffenb
User Level I
User Level I
 
Posts: 19
Joined: Wed Mar 31, 2010 1:52 pm

Re: new win 8.1 install c8.02 instacrash

Postby giancarlo » Thu Jul 23, 2015 11:22 am

open a ticket, it could be everything, BUT MY GUESS:

Check you are running it the first time with administrative rights, especially on windows 7 and windows 8
Nebula should write a file name nebula3.ser, if it cannot do it the operating system blocks it and it crashes.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9210
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: new win 8.1 install c8.02 instacrash

Postby Support » Thu Jul 23, 2015 4:20 pm

steffenb wrote:hello,

i needed to reinstall my win 8.1 x64.
also updated to cubase v.8.02 within the same step.

trying to install this version "Setup Nebula3 Pro x64 1.3.903"
wich seems to be the latest ?! yes/no?!

installing nebula is no hassle, but it instacrashes
cubase when you try to load it , it just manages to to
the first step while doing its "first start" routine,
when it moves to second step it instacrashes cubase.

any help :| ?


oh and, x32 version installs and opens like it should,
but it is not giving me a .ser file, its just showing a number.

+ tbh.i`am pretty tired to go thru that hassle everytime
i set up a new system, it never worked flawless from the get go ...


Acustica Audio commercial products should be unlocked by installing a valid license. Please read, How to register and authorize Nebula: viewtopic.php?f=10&t=362.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2885
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], botus99 and 8 guests