Login

reinstall/upgrade

Tips & tricks, working results, technical support

reinstall/upgrade

Postby maw » Fri Feb 20, 2015 10:16 pm

just reinstalled my box; neb3pro 's got reinstalled as well, licensed it; after that, stock presets arent showing in the menu.
which setup do I have to use if I had it upgraded to pro?

thanks
maw
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Sat May 01, 2010 4:28 pm

Re: reinstall/upgrade

Postby Support » Sat Feb 21, 2015 8:25 pm

Send us a support ticket.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2884
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests