Login

Possible to move vstplugins folder?

Tips & tricks, working results, technical support

Possible to move vstplugins folder?

Postby dagovitsj » Wed Aug 13, 2014 4:12 pm

Hi! I have installed my Nebula in the default folder c:\vstplugins. I want to have it in c:\Program Files\Steinberg\Vstplugins.

Can I just move it to this location or will that break my Nebula installation?
Is the only way to place it in c:\Program Files\Steinberg\Vstplugins - to do a reinstall?

PS: I checked the FAQ before posting here, found nothing there :)
|Win 7-64bit | Reaper 4. x64, Cubase 6.5.3., 64 & 32 bit | RAM:16 GB | CPU: Intel Core i5 760@ 2,8 GHz | Samsung SSD 830 (256 GB) | WD: Black harddisks | Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GT Graphics Accelerator | Gigabyte GA-P55A-UD4 |Nebula 3 Pro |
dagovitsj
Expert
Expert
 
Posts: 534
Joined: Sun Dec 19, 2010 7:25 pm

Re: Possible to move vstplugins folder?

Postby TranscendingMusic » Wed Aug 13, 2014 4:32 pm

You can move it, just make sure the xml's have the correct datapath to your nebulatemprepository folder. If you aren't moving that, then the default path should be fine.
Bob
mixing | mastering
Win 10 x64 | Sonar Platinum x64 | 3930K(OC)
User avatar
TranscendingMusic
Expert
Expert
 
Posts: 1182
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Possible to move vstplugins folder?

Postby dagovitsj » Wed Aug 13, 2014 4:41 pm

Great, thanks a lot! :D
|Win 7-64bit | Reaper 4. x64, Cubase 6.5.3., 64 & 32 bit | RAM:16 GB | CPU: Intel Core i5 760@ 2,8 GHz | Samsung SSD 830 (256 GB) | WD: Black harddisks | Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GT Graphics Accelerator | Gigabyte GA-P55A-UD4 |Nebula 3 Pro |
dagovitsj
Expert
Expert
 
Posts: 534
Joined: Sun Dec 19, 2010 7:25 pm

Re: Possible to move vstplugins folder?

Postby Support » Wed Aug 13, 2014 5:06 pm

See View Tickets...
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 3083
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Possible to move vstplugins folder?

Postby dagovitsj » Wed Aug 13, 2014 5:37 pm

@ support: Yes, I just got impatient and wanted a fast answer..!

Nice to have all the info in the "Nebula tip of the month, #11, feb 2011". But I reckon it would be sufficient in most cases to get a "to the point" and short answer like TrancendingMusic just gave - no sarcasm intended or anything like that. Just a thought!

Suggestion: Could you please update the FAQ with this question and the short answer (and a link to the more extended explanation in # 11, Feb 2011-page). I reckon more people here would appreciate that ;)

All the best
|Win 7-64bit | Reaper 4. x64, Cubase 6.5.3., 64 & 32 bit | RAM:16 GB | CPU: Intel Core i5 760@ 2,8 GHz | Samsung SSD 830 (256 GB) | WD: Black harddisks | Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GT Graphics Accelerator | Gigabyte GA-P55A-UD4 |Nebula 3 Pro |
dagovitsj
Expert
Expert
 
Posts: 534
Joined: Sun Dec 19, 2010 7:25 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests