Login

I just upgraded to server version

Tips & tricks, working results, technical support

I just upgraded to server version

Postby TheDude » Wed Aug 06, 2014 10:22 pm

Hello all, this may be a dumb question,
As you can see I bought the upgrade to server bundle. The only files in the server are the upgrade files, I downloaded both 64 bit upgrade files and installed the VSTGUI3 version, but when I run nebula 3 pro from Sequoia, should nebula say "server" on it or not, because right now it still just says "pro"?

Thanks for the help in advance,
Dude
System: Windows 8.1 Pro x64
MB: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 (rev. 1.3)
CPU: Intel Core i7-2600K@3.4 GHz
RAM: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz
GPU: (2) GTX760
HD: (2) Samsung SSD 840 Pro (1 for system, 1 for samples, nebula).
RME Fireface UFX
TheDude
User Level I
User Level I
 
Posts: 13
Joined: Thu May 01, 2014 3:00 am

Re: I just upgraded to server version

Postby dream » Wed Aug 06, 2014 10:34 pm

Don't worry, if you've installed the Server Version (that one called "upgrade") you installed the right version. The name of the plugin inside the DAW will be the same in the Pro version and in the Server Version, so you did everything right. :)
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com
User avatar
dream
Member
Member
 
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)

Re: I just upgraded to server version

Postby TheDude » Wed Aug 06, 2014 10:55 pm

OK - thx a lot for your help.

Dude
System: Windows 8.1 Pro x64
MB: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 (rev. 1.3)
CPU: Intel Core i7-2600K@3.4 GHz
RAM: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz
GPU: (2) GTX760
HD: (2) Samsung SSD 840 Pro (1 for system, 1 for samples, nebula).
RME Fireface UFX
TheDude
User Level I
User Level I
 
Posts: 13
Joined: Thu May 01, 2014 3:00 am


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests