Login

Version 1.3.712 (windows)

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby botus99 » Fri May 09, 2014 7:47 pm

Will 718 have more optimizations or is it more to fix bugs? For the record, 712 is working great for me. :D
Win10 Pro 64 / i7 6700K / 16gb RAM / Reaper | Allen&Heath ZED-R16 / Echo AudiofirePre8
Nebula Ultimate - Ochre, Red, Charly, Tan, Orange, Blue, Navy, Purple, Amethyst, Lime, Sand, Pink, 2412, 7236, Titanium, Aquamarine, Coral
User avatar
botus99
Expert
Expert
 
Posts: 527
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:59 pm

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby giancarlo » Fri May 09, 2014 9:34 pm

yes.. more fixes...
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9173
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby pleplo » Fri May 09, 2014 10:01 pm

if you can fix the bug of Alexb MFC autorization crash because I use more than 4gig of ram that would be awesome. for now I use a workaround wish mean I unload some instance to load new ones to avoid crashes that means I always check Studio One ram usage to not exceed 4 gig.
Plajia new album Piggie Park out NOW. (Pronounced plah-gee-ah) We make music, fock a genre. On Spotify and Bandcamp www.plajia.com
User avatar
pleplo
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 181
Joined: Tue Mar 13, 2012 10:08 pm
Location: Montréal, Canada

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby giancarlo » Fri May 09, 2014 10:26 pm

yes we know about it...
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9173
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby trickster » Sat May 10, 2014 4:47 am

giancarlo wrote:yes we know about it...

Awesome. I can't wait to start using Phonocamptica which has the same problem (as reported).
trickster
User Level IV
User Level IV
 
Posts: 49
Joined: Wed Mar 31, 2010 12:50 am

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby giancarlo » Sat May 10, 2014 10:39 am

pleplo wrote:if you can fix the bug of Alexb MFC autorization crash because I use more than 4gig of ram that would be awesome. for now I use a workaround wish mean I unload some instance to load new ones to avoid crashes that means I always check Studio One ram usage to not exceed 4 gig.



ok contact me today
giancarlodelsordo@gmail.com
I've an alternative, I'm not sure it solves your issue, but an attempt is worthing.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9173
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby Thierr7 » Sun May 11, 2014 6:50 pm

Hi All,

The last upgrade (1.3.712) worked fine for me on S1v2 which wasn't the case before.

Besides , i'm quiet interested by the "tweak" for using more than 4 gigs of ram for AlexB latest console and the big reverbs from AITB i own too ...

I deleted the "SE" versions of Alex's latest console (Programs and vectors) and realized it wasn't autorized anymore ... so i put them back and it works now ...

Thanks for your attention .

All the Best ,

Thierry.

( WIN7 , I7 , 24 Gigs of RAM )
User avatar
Thierr7
Member
Member
 
Posts: 260
Joined: Sat Jan 28, 2012 8:52 am

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby giancarlo » Sun May 11, 2014 9:52 pm

send an email to me. I'm not sure it will work.
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9173
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby Thierr7 » Mon May 12, 2014 7:35 am

Thanks Giancarlo :D

Thierr7
User avatar
Thierr7
Member
Member
 
Posts: 260
Joined: Sat Jan 28, 2012 8:52 am

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby CoolColJ » Fri May 16, 2014 3:05 am

So I installed the upgrade version, but my installtion is no longer authorised. WTF this happens everytime a new verison comes out!

Sooo annoying. I copied a backup of my old .Ser file, but it doesn't work, and deleting it doesn't make Nebula create a new one?!
CoolColJ
User Level IX
User Level IX
 
Posts: 99
Joined: Wed Sep 07, 2011 4:05 pm

PreviousNext

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests