Login

Version 1.3.712 (windows)

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby JDavies » Sat Apr 26, 2014 2:24 pm

I tried updating both nebula bundle and nebula server X64 but they still show as version 1.3.505. Should I go to an intermediate version first or clear anything out?

cheers
Jeremy
JDavies
User Level I
User Level I
 
Posts: 10
Joined: Wed Mar 31, 2010 5:25 am

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby giancarlo » Sat Apr 26, 2014 4:03 pm

which version, os,,,?
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9186
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby giancarlo » Sat Apr 26, 2014 4:05 pm

dagovitsj wrote:Hi!
Will this version be able to load old project done with Nebula 1.3.505? Or do I have to use a complicated work around?

Now I have two folders in my vstplugins folder named 'acustica' and 'acustica64'. Currently I have 1.3.602.

Comments?


yes
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9186
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby dagovitsj » Sat Apr 26, 2014 5:58 pm

Yes to the first question, 1.3.712 can load old projects?
|Win 7-64bit | Reaper 4. x64, Cubase 6.5.3., 64 & 32 bit | RAM:16 GB | CPU: Intel Core i5 760@ 2,8 GHz | Samsung SSD 830 (256 GB) | WD: Black harddisks | Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GT Graphics Accelerator | Gigabyte GA-P55A-UD4 |Nebula 3 Pro |
dagovitsj
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 497
Joined: Sun Dec 19, 2010 7:25 pm

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby mtalavera » Sat Apr 26, 2014 7:38 pm

The issues I experienced with version 708 which required me to revert back to 681 and open a support ticket have been resolved in version 712. I upgraded to that version and all is well in both Reaper 64 and Pro Tools 11 (using MAGMA to load Nebula).


Thank you Acustica for addressing the issue so quickly.
mtalavera
Member
Member
 
Posts: 313
Joined: Sat May 07, 2011 10:55 pm

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby Support » Sat Apr 26, 2014 8:21 pm

dagovitsj wrote:Hi!
Will this version be able to load old project done with Nebula 1.3.505? Or do I have to use a complicated work around?

Now I have two folders in my vstplugins folder named 'acustica' and 'acustica64'. Currently I have 1.3.602.

Comments?


Current installer will install 1.3.712 in acustica64 folder your will keep backwards compatibility. Be smart and change* .DLL file extension to .602 to keep a "silence" backup of your Nebula(s).

* Before install version upgrade.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2884
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby dagovitsj » Sat Apr 26, 2014 8:43 pm

Thanks! I'll try that ;)
|Win 7-64bit | Reaper 4. x64, Cubase 6.5.3., 64 & 32 bit | RAM:16 GB | CPU: Intel Core i5 760@ 2,8 GHz | Samsung SSD 830 (256 GB) | WD: Black harddisks | Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GT Graphics Accelerator | Gigabyte GA-P55A-UD4 |Nebula 3 Pro |
dagovitsj
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 497
Joined: Sun Dec 19, 2010 7:25 pm

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby botus99 » Sat Apr 26, 2014 11:18 pm

Just chiming in to say... whoa! I NEVER thought Nebula would be able to load this quick with 1000's of programs (on my current setup anyway). Also, the loading times for larger programs, like reverbs, is exponentially better than before.

Thanks for the hard work Acustica! The progress you are making is incredible :D
Win10 Pro 64 / i7 6700K / 16gb RAM / Reaper | Allen&Heath ZED-R16 / Echo AudiofirePre8
Nebula Ultimate - Ochre, Red, Charly, Tan, Orange, Blue, Navy, Purple, Amethyst, Lime, Sand, Pink, 2412, 7236, Titanium, Aquamarine, Coral
User avatar
botus99
Expert
Expert
 
Posts: 529
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:59 pm

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby JDavies » Sun Apr 27, 2014 2:02 am

I have installed the new 712 X64 server version (and pro bundle) on Windows 81 64 bit. The right version shows up in projects just not on the server icon in the task bar. ( and boy is it fast to load!)

cheers
Jeremy
JDavies
User Level I
User Level I
 
Posts: 10
Joined: Wed Mar 31, 2010 5:25 am

Re: Version 1.3.712 (windows)

Postby bolanath » Mon Apr 28, 2014 4:36 am

Hi! I cannot setup Nebula3 free Version 1.3.712 (windows).System say-file maybe damaged.
Setup Nebula3 free x64 is ok! :?
bolanath
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 21, 2012 10:10 am

PreviousNext

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron