Login

Nebula Reverb free not working - OSX 10.9.1

Tips & tricks, working results, technical support

Nebula Reverb free not working - OSX 10.9.1

Postby dougdi » Wed Apr 23, 2014 6:35 pm

Hi,
I'm excited to try Nebula but I get no effect from it. I'm using a new MBP, 10.9.1. In both Ableton Live and Reaper I see audio on Nebula's meters, the plug-in passes audio and the in/out controls do affect the levels. I just do not get any reverb. I really do want this to work because I'm interested in purchasing!
Thanks,
Doug
dougdi
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 23, 2014 4:40 pm

Re: Nebula Reverb free not working - OSX 10.9.1

Postby giancarlo » Wed Apr 23, 2014 8:54 pm

which programs are you loading? did you try an eq?
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9143
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Nebula Reverb free not working - OSX 10.9.1

Postby Support » Wed Apr 23, 2014 9:02 pm

dougdi wrote:Hi,
I'm excited to try Nebula but I get no effect from it. I'm using a new MBP, 10.9.1. In both Ableton Live and Reaper I see audio on Nebula's meters, the plug-in passes audio and the in/out controls do affect the levels. I just do not get any reverb. I really do want this to work because I'm interested in purchasing!
Thanks,
Doug


Increase Nebula DSP buffer. If you don't know how to do it, send us a support ticket.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2877
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Nebula Reverb free not working - OSX 10.9.1

Postby dougdi » Wed Apr 23, 2014 10:16 pm

I don't see a way to load programs, I thought this was a single free reverb. I entered the guru menu and I changed the buffer to 1024, good and large but still no reverb.
dougdi
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 23, 2014 4:40 pm

Re: Nebula Reverb free not working - OSX 10.9.1

Postby Support » Thu Apr 24, 2014 9:10 am

dougdi wrote:I don't see a way to load programs, I thought this was a single free reverb. I entered the guru menu and I changed the buffer to 1024, good and large but still no reverb.


Hello dougdi. See this: viewtopic.php?f=11&t=1068
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2877
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests