Purge memory????

Tips & tricks, working results, technical support

Purge memory????

Postby omardiaz » Sun Apr 13, 2014 4:31 pm

Hi guys, have you think to implement something similar to the purge memory function like the one in kontakt?, because if nebula works with samples too..., for example,, if i`ve configured an eq and im not going to change that configuration, for example, a 4db boost in 100hz, make posible to purge in memory the ,0,1,2,3 boosts and cuts from the same 100hz and so on with the rest of hz positions and db changes in that instance, i dont know if nebula can do somethng like this or if this is already done. :roll:
User Level 0
User Level 0
Posts: 5
Joined: Wed Jul 24, 2013 10:03 pm

Re: Purge memory????

Postby giancarlo » Sun Apr 13, 2014 4:51 pm

it is not possible
User avatar
Posts: 8843
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests