Login

Wow...Nebula 1.3.679 loading time...just WOW!

Tips & tricks, working results, technical support

Wow...Nebula 1.3.679 loading time...just WOW!

Postby marcpl » Tue Mar 11, 2014 6:53 pm

i just updated to .679 and it just loads right up. i actually thought that i still had FROZENBOOT enabled in my XMLs but...no. it just loads super fast now.

adios FROZENBOOT.

great job and thank you AA!

PS: has the 10,000 preset limit been removed with this update?

regards,
marco
marcpl
User Level X
User Level X
 
Posts: 131
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:39 pm

Re: Wow...Nebula 1.3.679 loading time...just WOW!

Postby Support » Tue Mar 11, 2014 7:17 pm

marcpl wrote:i just updated to .679 and it just loads right up. i actually thought that i still had FROZENBOOT enabled in my XMLs but...no. it just loads super fast now.

adios FROZENBOOT.

great job and thank you AA!

PS: has the 10,000 preset limit been removed with this update?

regards,
marco


Giancarlo Has now 13k+ emulation preset and Nebula does not crash.
Best regards,
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support
http://www.acustica-audio.com
User avatar
Support
Expert
Expert
 
Posts: 2884
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:33 am
Location: Lodi, Lombardia, Italy.

Re: Wow...Nebula 1.3.679 loading time...just WOW!

Postby jpchartrand » Wed Mar 12, 2014 3:45 pm

So there's a new update?

Edit: I just found out by looking at other threads. Thanks for the notification Acustica folks.
jpchartrand
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 196
Joined: Mon Sep 10, 2012 1:46 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: daniddd and 4 guests