Login

"ECONO" Button

Tips & tricks, working results, technical support

"ECONO" Button

Postby nothing.left » Tue Aug 27, 2013 11:20 am

I have a noob question: if "ECONO" line appear on, is Nebula working in ECONO mode? Or it is working in NORMAL mode and when I click on that, it will turn to "ECONO" mode?
nothing.left
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 24, 2013 12:59 am

Re: "ECONO" Button

Postby Tim Petherick » Tue Aug 27, 2013 1:26 pm

When "ECONO" is showing its in normal mode. When NORMAL is showing its in lower quality/low cpu.
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1352
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: "ECONO" Button

Postby nothing.left » Tue Aug 27, 2013 3:33 pm

Thank you!! It's clear now.
nothing.left
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 24, 2013 12:59 am


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests