Login

problem loading nebula instances (solved)

Tips & tricks, working results, technical support

problem loading nebula instances (solved)

Postby hollo321 » Sat Apr 27, 2013 12:26 pm

Hi been having this problem for a while, that whenever i load a nebula instance, the audio on the track spikes and sometimes crashes nebula and dont hear audio from the track or only hear one side. than i need to save the project and reload and all is good, is this normal or how to fix? thnks
Last edited by hollo321 on Tue Apr 30, 2013 6:30 pm, edited 1 time in total.
hollo321
User Level I
User Level I
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 23, 2011 6:34 pm

Re: problem loading nebula instances

Postby enriquesilveti » Mon Apr 29, 2013 11:15 am

It happens also loading INIT emulation preset? Please check that you key is installed correctly.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: problem loading nebula instances

Postby hollo321 » Tue Apr 30, 2013 6:30 pm

reinstalled the key, fixedd :D thnks so much!
hollo321
User Level I
User Level I
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 23, 2011 6:34 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests