Login

Several nebula in one project - problem.

Tips & tricks, working results, technical support

Several nebula in one project - problem.

Postby gigalord » Wed Mar 20, 2013 3:06 pm

Hello!
I have several nebula plugins with different programs in one project. Project has few tracks, which have 5 nebulas on it. When I close down my project and re-open it, nebula loading programs for a few time, first two or three nebulas in track One opens normally, but other - third, fourth, fifth - and nebulas on other tracks - do not open properly. It has empty window, without preset, or "init", just empty.
I really enjoy how Nebula sounds, but I need more than one or two pluigns of it in my project.
What shall I do?

----
my setup:
Intel Core i5, MOTU 896HD, Windows 8, Samplitude Pro X
gigalord
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 09, 2012 6:14 pm

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby mathias » Wed Mar 20, 2013 4:54 pm

there were a few people over in the samplitude forum, that experienced empty plugin windows. there seems to be an issue with the graphics drawing in sam sometimes.
some reported, that closing and reopening of the pluginwindows several times, made it appear again, so maybe try that.

the playback shouldn't be affected in this case (effects should be applied, even if not visible).

mathias
system 1: windows 8 32 bit - samplitude prox, tracktion6, reaper
system 2: mac osx yosemite - reaper(32+64bit), tracktion6(32+64bit)

both systems on: macbook pro (late 2009), core 2 duo 3,06 ghz, 4 gb ram, graphic: nvidia geforce 9600M GT 512 MB
mathias
Expert
Expert
 
Posts: 2116
Joined: Wed Mar 31, 2010 12:25 am
Location: South-West Germany

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby gigalord » Thu Mar 21, 2013 1:05 am

Thanks for the answer! But I think you misunderstand me. Nebula plugin is opens up (i mean skin of plugin), but small window where the program name or "init" should be, displays only grey empty space, and all faders are down. There is no graphic issue, I'm shure.
gigalord
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 09, 2012 6:14 pm

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby mathias » Thu Mar 21, 2013 3:24 am

ah ok. yes that is not the same.
when i find time, i will test it here. i have pro x running on win8 here.

mathias
system 1: windows 8 32 bit - samplitude prox, tracktion6, reaper
system 2: mac osx yosemite - reaper(32+64bit), tracktion6(32+64bit)

both systems on: macbook pro (late 2009), core 2 duo 3,06 ghz, 4 gb ram, graphic: nvidia geforce 9600M GT 512 MB
mathias
Expert
Expert
 
Posts: 2116
Joined: Wed Mar 31, 2010 12:25 am
Location: South-West Germany

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby Melon_Jack » Thu Mar 21, 2013 11:13 am

I'm encountered this sometimes if i have a lot of nebula in my project. Dunno why..(((
Sorry for my bad english =))
User avatar
Melon_Jack
Member
Member
 
Posts: 280
Joined: Thu Apr 01, 2010 12:55 am

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby gigalord » Sat Mar 23, 2013 5:55 am

Well, at least I'm not alone :) And what are you doing with it? How do you load your project?


----
Sorry for my bad English too :)
gigalord
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 09, 2012 6:14 pm

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby enriquesilveti » Sat Mar 23, 2013 10:11 pm

RAM or key issue. Read this: Acustica Audio crash or bug report (viewtopic.php?f=7&t=369) and report us.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby Melon_Jack » Sun Mar 24, 2013 2:19 am

Yeah, it's seems like RAM issue. And mostly seems Logic Pro issue on Mac OSX ^___^ In Reaper - flawless))) Dunno, how about Win. Not tryed it yet.)
Sorry for my bad english =))
User avatar
Melon_Jack
Member
Member
 
Posts: 280
Joined: Thu Apr 01, 2010 12:55 am

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby enriquesilveti » Mon Mar 25, 2013 1:54 pm

Melon_Jack wrote:Yeah, it's seems like RAM issue. And mostly seems Logic Pro issue on Mac OSX ^___^ In Reaper - flawless))) Dunno, how about Win. Not tryed it yet.)


Does logic running in x64 or x86?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Several nebula in one project - problem.

Postby Melon_Jack » Mon Mar 25, 2013 4:37 pm

x86
Specs: Macbook Pro 2.6 i7, 16gb RAM, OSX 10.8.3
Sorry for my bad english =))
User avatar
Melon_Jack
Member
Member
 
Posts: 280
Joined: Thu Apr 01, 2010 12:55 am

Next

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests