Login

Acustica Audio presets won't load

Tips & tricks, working results, technical support

Acustica Audio presets won't load

Postby k47_ » Fri Mar 15, 2013 10:03 pm

Hello,

I am with Nebula3 Pro x64bit, AA presets won't load, the display comes back to Init status. With 3er party library no problem.

Any tip?

Cheers
k47_
User Level II
User Level II
 
Posts: 24
Joined: Fri Jan 27, 2012 2:33 pm

Re: Acustica Audio presets won't load

Postby FrankydT » Fri Mar 15, 2013 11:26 pm

Maybe I'm wrong, but it seems an authorization problem.
Did you send your .SER file and did you installed the INIT files from Acustica Audio? (INIT.N2P and INIT.N2V - it's the Authorization)
Or, maybe, you didn't put them in the correct directory.
Where did you put them? Win or OSX?
Without them, or in the wrong directory, you can't load any preset from the commercial library.
Try with this, at first, and if the problem is another thing this community will gladly come to help you.
Good Luck K47, bye
FrankydT
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 166
Joined: Tue Dec 28, 2010 3:47 pm

Re: Acustica Audio presets won't load

Postby k47_ » Fri Mar 15, 2013 11:46 pm

Hey FrankydT man, thanks for your kind.

Yeah, I got the original AA License.
Look, INIT files are each in Prog and Vec folders. There is where they should be, am I right? Actually I think the installer placed those there.

WIN 7 x64

.../Documents/Acustica Audio Nebula 3 Pro/Programs ..... Vectors


Cheers
k47_
User Level II
User Level II
 
Posts: 24
Joined: Fri Jan 27, 2012 2:33 pm

Re: Acustica Audio presets won't load

Postby k47_ » Fri Mar 15, 2013 11:54 pm

Got it!

When copied all libraries from x32 system to x64 also copied both INIT files from x32 Licence. Installed new license again and voila! Thanks Franky bro!

Big Up mates!
k47_
User Level II
User Level II
 
Posts: 24
Joined: Fri Jan 27, 2012 2:33 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests