Login

control nebula with the plugin what you want (reaper only)

Tips & tricks, working results, technical support

Re: control nebula with the plugin what you want (reaper onl

Postby RJHollins » Sat Mar 09, 2013 1:31 am

sure could use some info/help :o

I've 'expanded' my 'dummy VST Controllers' to include MIDI support! Now the problem is ....

How can I set NEBULA to respond to a specific MIDI Channel ???

Using NebulaSetups, I've created 2 'versions' of a library. Now I need to assign each their own MIDI receive channel. I haven't found any info to sort this out.

Right now, BOTH Nebula instance are changing ... like they are both in OMNI mode.

Please help!

Thanks
i7-5820k, MSI X99A Plus, 16 GIG Ram, Noctua NH-D14, Win-7 Pro [64-bit], Reaper-64

NVC [Nebula Virtual Controllers]
RJHollins
Expert
Expert
 
Posts: 2635
Joined: Sun Mar 28, 2010 5:53 pm

Re: control nebula with the plugin what you want (reaper onl

Postby RJHollins » Sun Mar 10, 2013 4:32 am

We are the 'tech' guys when ya need them :o

please help ;)
i7-5820k, MSI X99A Plus, 16 GIG Ram, Noctua NH-D14, Win-7 Pro [64-bit], Reaper-64

NVC [Nebula Virtual Controllers]
RJHollins
Expert
Expert
 
Posts: 2635
Joined: Sun Mar 28, 2010 5:53 pm

Re: control nebula with the plugin what you want (reaper onl

Postby elam » Sun Apr 07, 2013 3:10 am

Quick words.
Just to say that this idea is revolutionary,nebula-wise for me.Really...

I saw RJhollins and others trying to figure out and work on the same general idea but IF :

- You're using Reaper.
- Owe plugin emulations well designed and that have a GUI you like or are used to.
- Have a decently fast computer.
- "Think" hardware using software.

This trick is incredible.

I made a full 550A out of VBEq/Waves A*I.
2 full 550B out of AITB new APE/Waves A*I.
1 full 4000E brown EQ out of CLEQ/Phoenix in flight S*L emulation.
1 full 1073 out of AITB Fate/Stillwell 1973

and I'm not done yet ;) .

You're not gonna be able to have 48 tracks of 550A,that's for sure, so you HAVE to "think hardware" and chose/know when/where to use them.

BUT now EQ become intuitive again.Big time.Try it.
elam
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 425
Joined: Sat May 15, 2010 5:42 pm

Re: control nebula with the plugin what you want (reaper onl

Postby elam » Sun Apr 07, 2013 3:21 am

That wasn't so quick ;)

I'd like to add to joshuagomez sağ olun !

I wanted to use your 550A but with reaper's "parameter modulation" you didn't labeled the knobs properly.

Your GUI are really nice my man (oh and thanks for the tube and clone pre ;) too.They sound good!).

I'm out ;)
elam
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 425
Joined: Sat May 15, 2010 5:42 pm

Re: control nebula with the plugin what you want (reaper onl

Postby elam » Tue Apr 09, 2013 3:10 pm

@ joshuagomez
Check your PMs.
elam
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 425
Joined: Sat May 15, 2010 5:42 pm

Previous

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: giancarlo and 10 guests