Login

vst to rtas and 1.3.505

Tips & tricks, working results, technical support

vst to rtas and 1.3.505

Postby buschfsu » Thu Nov 08, 2012 4:40 am

just one mans experience but vst to rtas fails to wrap .505 but was ok with .492 took me way too long to figure this out so hopefully it helps others.
buschfsu
User Level I
User Level I
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 01, 2010 4:04 pm

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby buschfsu » Fri Nov 09, 2012 2:18 am

Spoke too soon. 505 wont wrap and 492 wont pass audio when wrapped. Anyone with osx10.8 and pt10.3 have sucess wrapping nebula??? Im shut down at this point
buschfsu
User Level I
User Level I
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 01, 2010 4:04 pm

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby buschfsu » Fri Nov 09, 2012 6:58 pm

just tried this on my windows 7 i5 machine and its broken as well. guys what changed in 505 thats making it incompatible with vst to rtas? i cant switch DAWs at this point... to many projects in PT. i need help!!!!!
buschfsu
User Level I
User Level I
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 01, 2010 4:04 pm

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby enriquesilveti » Fri Nov 09, 2012 10:15 pm

PT 10 is coming. I'll try ASAP and report.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby buschfsu » Fri Nov 09, 2012 10:47 pm

Thank you!
buschfsu
User Level I
User Level I
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 01, 2010 4:04 pm

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby buschfsu » Tue Nov 13, 2012 4:26 pm

no one else using nebula in PT????
buschfsu
User Level I
User Level I
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 01, 2010 4:04 pm

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby giancarlo » Tue Nov 13, 2012 9:04 pm

505 is based on vstgui4, accellerate framework, ipp 7 and it works from 10.5 only
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9163
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby buschfsu » Wed Nov 14, 2012 2:02 am

10.5 of osx? Im running 10.8 so it should be fine right? It wont wrap in windows 7 or mac 10.8. Using vst to rtas 2.1
buschfsu
User Level I
User Level I
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 01, 2010 4:04 pm

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby enriquesilveti » Wed Nov 14, 2012 1:14 pm

We are testing a solution with FXPansion.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: vst to rtas and 1.3.505

Postby buschfsu » Wed Nov 14, 2012 5:49 pm

great! is this the VSTtoAAX solution or some other fix? any word on timing? if not do you have something working in your tests? im not able to use my nebula libraries so im VERY interested.

thakns
buschfsu
User Level I
User Level I
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 01, 2010 4:04 pm

Next

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests